Любовен хороскоп за зодия Рак за месец декември
   Хороскопът за декември  за представителите на зодия Рак обещава добър край на годината за създаване на силни нови и укрепване на стари връзки.

   През този месец Рак ще са напълно наясно с грешките допуснати в предишни периоди и ще започнат на чисто. Ще се борите със своите вътрешни противоречия и страхове. В крайна сметка успехът ще е с вас, ако следвате своите истински чувства.
    Семейните Рак ще ги очакват понякога трудни моменти в личния живот. Нерешените проблеми може да се усложнят. Ще са  налице ситуации, в които ще изпитвате ревност, между другото съвсем необоснована. Имате чувството че нищо не зависи от вас. На базата на това може да предизвикате конфликт. Реално проблемите ще са само във вашето въображение. Някой от вас като че ли им липсват емоциите и се опитват по този начин да си ги набавят. В порив на чувства можете да извършите неща, за които да съжалявате в последствие. Забравете за разногласията и имайте пoвече доверие на своя партньор.
    За тези представители на зодията, пребиваващи скоро във любовна връзка ще се наблюдава нов етап в отношенията или поне първите признаци за това. Развитието е изцяло положително, което се изразява най-добре в средата на месеца. Всички бъдещи промени ще са ви от полза. Ще се убеждавате в искрените чувства на половинката си ще се замисляте за бъдещето.
    Необвързаните ги очаква истинска изненада. Разположението на планетите подсказва появата в живота ви на човек от миналото, към когото все още имате чувства. Ще преживеете буря от положителни емоции, наслаждавайки се на романтичното настроение.
    Но в същото време ще бъдете заляти от съмнения – нужно ли е да се повтаря отново  и отново всичко това. На този въпрос отговът не е еднозначен и общовалиден. Можете да си отговорите, смушвайки се в своята интуиция. Всичко е вътре във вас. Ако повярвате истински, връзката ще се развива благоприятно. Забравете за миналите преживявания и лоши спомени и мислете само за настоящето.
    Любовният хороскоп за месец декември показва положителна тенденция в развитието на отношенията между вас и половинката ви. Напук на възникващите проблеми, сте в състояние да се справите с предизвикателствата поднасящи ви съдбата и да започнете да гледате оптимистично на нещата от живота.