Любовен хороскоп за зодия Близнаци за месец декември
  Любовният хороскоп за зодия Близнаци за месец декември година предсказва леки проблеми в личния живот.

   Причини за конфликти и разногласия ще има много. Но в основата на всичко това е характерното изменчивото поведение на представителите на конкретната зодия. Още с началото на месеца, ще започнат да се проявяват негативните черти в характера. Действията и думите ви често могат да повлияят отрицателно на връзката.
    През декември, Близнаци с любимият си човек ще стигнат до границата на търпението. Емоциите ще кипят, страстите и чувствата ще избухват. Несъзнателно ще провокирате партньорът си към конфликти. Вероятно не ви достигат тръпката в отношенията и сега ще опитате да си ги набавите със спорове и изясняване. Изключително се обостря чувството ви за собственост. Ще подозирате любимият си човек в какво ли не. А това ще нажежава обстановката допълнително. А всичко това донякъде ще се отрази положително, когато всичко утихне много по-лесно ще осъзнаете къде е проблемът и всичко ще  дойде на мястото си.
    При семейните Близнаци също не всичко ще върви напълно гладко. Разногласията  възникват на материална основа. Особено ако имате деца. Ще ви се наложат сериозни разговори за разпределение на семейния бюджет. Неочаквани финансови разходи е възможно да ви поставят в затруднение. Ако планирате всичко разумно без излишни страсти, ще видите че проблем няма.
    Необвързаните ги чака запознанство, с голям шанс за развитие. Опитайте да бъдете себе си, а не такъв какъвто очакват да бъдете. Ако някой ви обича наистина ще ви приеме какъвто сте.
    Любовният хороскоп за Близнаци през декември година предсказва неспокойствие в личния живот. Но това не е причина за тревога. Ако загърбвате емоциите и сте готови на разумни компромиси всичко ще се нареди добре.