Зодията, която животът обича
   Всички си мечтаем за повече успех, повече здраве, повече щастие и още повече любов. Обаче не всички получаваме всичко.

   Едни имат голям, но празен дом, други пълна къща с деца и малки доходи. Да имаш от всичко по малко е истинска благословия и има една зодия, която рано или късно получава това, от което има нужда.

   ВОДОЛЕЙ

   Водолеите имат сили, които  никоя друга зодия не притежават. Ясни цели, ясни желания и конкретен начин за постигането им – това е, което Водолеите притежават. Те обичат да имат план пред себе си, който да следват и винаги успяват с цената на много труд и късмет в точния момент.

   Работата е единственото слабо звено на Водолеите, защото никой никога не успява да оцени качествата, които те притежават. Често са подценявани, но това никога не трае дълго, защото Водолеите обичат да се доказват и да показват всичко, което умеят.

   Любовта е дар от Бога. Повечето представители на тази зодия намират бързо онази голяма любов, която държат за ръка до края на живота си. Заедно могат да преобърнат света и няма план, който да остане неосъществен. Истинската любов за Водолеите е като въздуха – необходимост, даденост и живот.

   Водолеите мислят красиво, виждат живота по различен начин, оценяват и малкото и много, за това и животът е благосклонен към тях.