Любовен хороскоп за месец декември
  Любовен хороскоп за месец декември

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през декември трябва да се замислите за това, което се случва около вас.Много от събитията зависят от желанията и възможностите ви, а не от другите хора. Не отделяйте голямо внимание на  дребните неща. Разбира се, за чувствата е необходимо да се говори на глас, но по-добре го направете деликатно. Потърсете подкрепата на любимия човек, за да разберете какво се случва в живота ви. Възможно е новите запознанства да ви причинят известен дискомфорт, така че постарайте се да не приемате лекомислени предложения, за да избегнете това!
 ТЕЛЕЦ
 През декември вашите житейски ценности могат да се преобърнат, така че, опитайте да разграничите мимолетните емоции от сериозната промяна. Вероятно вашият партньор ще допринесе за тези промени, и ако му се доверявате толкова, че да му позволите да влияе върху вашите лични интереси, разчитайте на него. Почивните дни са благоприятен момент за срещи и развлечения, напълно възможно е именно тогава да срещнете човека, който значително ще промени бъдещия ви живот, разбира се, към по-добро!
 БЛИЗНАЦИ
 Декември предлага чудесна възможност да превърнете най-смелите си желания в реалност. Разбира се, разчитайки на помощта на любимия човек, който ще ви води и подкрепя. Доверете му се и бъдете сигурни, ако сте заедно, щастието непременно ще ви се усмихне! Каквито и промени да настъпят през тези дни, всички те са за добро. Но помнете, резултатът от вашите действия без забавяне се отразява на личния ви живот, затова избирайте ясни и видими цели. Ако направите нещо, без да разбирате защо, случващото се ще бъде още по-непонятно.
 РАК
 Според вашия любовен хороскоп декември може да стане най-успешният период за вас. Не давайте на любимия човек повод за ревност, конфликтите сега са напълно излишни. Разделяйте се със свободата си не изведнъж, а постепенно, за да има време партньорът ви да осъзнае, какво съкровище има до себе си. Тези дни е напълно възможно да изпитате известни притеснения при запознанствата с нови хора. Разбира се, очите могат да се излъжат, но бъдете уверени, интуиция ви винаги е будна. Доверете й се!
 ЛЪВ
 Декември ви предоставя много възможности, от които определено трябва да се възползвате. Напълно възможно е любимият човек да не е готов да сподели стремежа ви внезапно и драматично да промените някои аспекти от съвместния ви живот. Избягвайте конфликтите! Вие сте способни да промените отношението на партньора ви към ситуацията, с нежност и ласки. Тези дни сте особено привлекателни за противоположния пол, но това определено ви прави емоционално уязвими. Бъдете предпазливи с новите познати, тъй като не е изключено да срещнете човек, който има какво да крие.
 ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през декември емоционалното ви състояние е променливо и може би не достатъчно стабилно. Потърсете радостта от дребните неща, за да не допуснете и сянка на съмнение за вашата връзка. Възползвайте се от всяка минута на близост! Повярвайте, любимият човек не се е отдалечил, просто ангажиментите му вероятно са повече. Тези дни неочаквани романтични запознанства могат да помогнат за решаване на някои сериозни проблеми. Не пропускайте шанса да съчетаете полезното с приятното!