С кои зодии си подхождате в любовта?
    Разположението на планетите по време на раждането на всеки човек влияе пряко върху по-нататъшната му съдба и върху изграждането на характера му. В зависимост от това коя зодия сте се очертава и възможността за добър брак или сериозна връзка с човек от подходящ за вас зодиакален знак.

   Колкото и да са скептични някои хора по отношение на зодиите, дори те установяват, че към някои непознати изпитват силно привличане, а техни близки ги ядосват всеки ден. Това се дължи в голяма степен на поносимостта между зодиите. Взаимното привличане между отделните зодиакални знаци не е гаранция за безупречен брак, но въпреки това ще ви помогне да разберете коя зодия е подходяща за вас.
     Лъвовете например като магнит са привлечени от Рибите, но щастливата им връзка е възможна, само ако Рибите постоянно се съгласяват с всяка прищявка на Лъва.
     Раците често се влюбват в Стрелци, но връзката между тях е трудна, тъй като Ракът е домошар, а Стрелецът – вечен пътник.
     Перфектна е връзката между Овен и Лъв, тъй като Лъвът генерира идеи, а Овенът ги превръща в реалност. Тази двойка никога не усеща скука. Единственото, което може да сложи край на връзката, са постоянните изблици на ревност и от двете страни.
     Успешен е и съюзът между двама Водолеи. Особената им чувствителност трудно би понесла друг знак, а и в такава връзка не се стига до битови спорове, свързани с домакинството или с отглеждането на децата.
     Жените Близнаци се разбират перфектно с мъже Близнаци. Твърде сложният характер на тази зодия озадачава останалите хора, а един Близнак винаги разбира друг Близнак.
     Скорпионът също добре се разбира с Близнаци. Това може би е единственият знак от зодиака, който може да разбере тази странна и променлива зодия. Но партньорите в този случай са свързани предимно от физическата страна на любовта и съвместното им съжителство е малко сложно.
     Щастлива двойка са Телец и Водолей. В тази връзка Телецът обикновено се грижи за изхранването на семейството, а Водолеят полага грижи за красотата и уюта в дома.