Кой не е за вас в любовта, според зодията?
   Можем да си спестим много проблеми, доверявайки са на астрологията в любовта. Разберете има ли зависимост между любовта и зодиите!

Овен
   Търсете си авантюрист
   Представете си, че сте гаджета с майка си. Така ще се чувствате, ако се обвържете с Рак. Ще се държи с вас като с дете, неспособно на разумни решения. Вие сте независими от рогата до петите, а Ракът гледа да ви обуздае и да се задоми. От друга страна, връзка с най-добрия приятел е рядко щастие, което ще намерите, ако излизате с Близнаци. Още с първото изречение ще разберете колко много си допадате. И двамата сте авантюристични и буйни.
   Телец
   Нужен ви е стабиляга
   Разхождате се с половинката из центъра и завъртате вратовете на хората. Вие сте най-красиви и най-величествени в целия град и всички ви завиждат. То сексапил, то облекло… Не се правете, че такава суета ви е чужда. Трябва ви само някой, равен на вас по хубост и прелест, или с други думи – Лъв. Ако обаче се скарате, ще се нападате до смърт. Лъвът е винаги прав, а вие не давате на никого да ви се качва на главата. Ако търсите по-спокойна и стабилна връзка, намерете си някой Рак.
   Близнаци
   Някой безгрижен купонджия
   Острият ви ум бързо се отегчава от разговорите за сметки и Биг брадър, затова бързият език и сарказма на една Дева сигурно ще ви плени. Двамата бихте могли да създадете прекрасна и интелигентна връзка – ако успеете да се изтърпите. Контролиращите Деви не понасят вашата нерешителност, а манията им за сгъване и гладене на гащи и чорапи ще ви побърка на първия ден. По-леко ще ви е с безгрижния Овен, с когото ще сте идеалната двойка пътешественици.
   Рак
   Трябва ви точен човек
   Ако случайно сте се залюбили с някого от зодия Везни – горко ви. Когато решите да говорите за чувствата си, Везните ще започнат да се потят, да пъшкат и ще се опитват да ви разкажат подробно за новите си обувки. Колебливостта и страхът им от задължения ще ви натъжават всеки ден, а незадълбоченото им мислене и суета ще ви дразнят. За разлика от тях Девата хладнокръвно ще изслуша и запомни всичките притеснения, с които ви изпълва срещата с новия шеф или майка ви.
   Лъв
   Зарежете хейтърите
   Вие сте на сцената и се раздавате под топлото сияние на прожекторите. А Девата ще е онзи тъпанар в тълпата, който крещи: „Пу бе, некадърник!“. От връзката с Дева ще ви потънат гемиите. Кажете ли нещо, бегло приличащо на разсъждение, очаквайте плесник през муцуната от този безмилостен критикар. Зарежете хейтърите и обърнете внимание на феновете си – може би някой Овен ви е метнал око. Захванете ли се с Овен, ще получавате царско количество комплименти.
   Дева
   Бягайте от инопланетяни
   Трудно се разбирате с когото и да е, но върхът на недоразуменията идва при контакта ви със Стрелците. Те сякаш са извънземни от друга вселена, попаднали през някоя черна дупка на вашата планета. Наблюдават ви, интересни са им странните ви навици, но въобще не си и помислят да говорят с вас – ясно е, че вашите разбирания за комуникация са съвсем различни. Единствено Скорпионите са също толкова ненормални, колкото сте и вие, дори може заедно да си подреждате храната в хладилника по цветове.