Как лесно да спечелим любовта на различните зодии?
   Наистина, не е невъзможно да бъдем щастливи и сами, но защо не да сме щастливи заедно – като приятели, като партньори, дори любовници.

   И за да направим тази мисия възможна, не е нужно кой знае какво. Достатъчно е да знаем повече за човека, с когото живеем или искаме да живеем, да го възприемаме с всичките си сетива и най-вече с душата си. Да се интересуваме от неговия свят, от неговите звезди и от това, което те казват за него.
   Овенът обича да бъде забелязван и да се чувства специален. Затова винаги ще оцени проявения интерес към нещата, които обича, към хобитата му, към ексцентричните му хрумвания и гениални предложения. Той трябва да вярва, че всичко е негова идея. За да останеш в света му, трябва да го правиш различен и цветен.
   Телецът никога не отказва нежни грижи – колкото по-редовно го глезите, толкова по-категорично го печелите. Ако помежду ви започне спор и дори ако той прерасне в конфликт, не повишавайте тон. Спокойният разговор ще ви донесе много по-добри резултати, включително и когато заветната ви цел е леглото. Той мрази да се чувства притиснат – дай му лично пространство и ще бъде твой.
   Близнаците обичат сладките приказки, приятелите си, разнообразието, новите хора и неочакваните преживявания. За да спечелиш някого от тази зодия, стига само да обичаш всичко, което обича той. Не го оставяй сам, придружавай го винаги и навсякъде, където те покани. Бъди до него, участвай активно във всичко, което прави. Той е жаден за емоции.
   Ракът очаква да прекарва възможно най-много време с човека, когото обича. Има нужда той да го гушка, да го глези, да го разбира и да изтърпява приливите и отливите в настроенията му. Неговата философия е проста – който ме обича, е с мен; който ме обича, харесва всичко, което правя; който ме обича, ще иска да правим всичко заедно.
   Лъвът лесно може да бъде спечелен, ако спазваш няколко ясни правила: хвали го дори когато няма повод за това; не пропускай и най-дребните прояви на внимание от негова страна; отговаряй му подобаващо; остави го да бъде лидер, разбира се – и в леглото; подкрепяй го дори когато се занимава с глупости, стига да са безобидни; гъделичкай егото му и всеки път ще успяваш да го заведеш там, където ти искаш.
   Девата може да бъде „подкупена“ с уважение и зачитане на всички нейни достойнства. Тя изисква честност и откритост, защото винаги ги дава в отношенията си с другите. Мнителна е и много мрази някой да крие нещо от нея. Пипне ли те в лъжа или двойна игра, спуканата ти е работата. Същото ще получиш и ако не поддържаш перфектна форма и хигиена.