Месечен хороскоп зодия Риби октомври
   В началото на октомври може да приключите с успешно своите ангажименти, ако все още не сте го направили.

   Става въпрос най-вече за лични или делови финансови договорености, които не искате да поддържате. Много от вас вече са взели решение да го направят, но през октомври ще успеете да предприемете съответните действия.
   Ако обаче сте на етап да установявате нови финансови взаимоотношения, по-добре изчакайте малко и направете това веднага след средата на месеца – моментът ще бъде много подходящ.
   Като цяло периодът е чудесен за вашите взаимоотношения – и лични, и делови.
   Необвързаните представители на знака може да очакват раздвижване в любовния си живот, а ако имате партньор до себе си, отношенията ви ще вървят сравнително гладко, без да се налага да влагате кой знае какви усилия. В последните дни на октомври ви очакват много романтика и интимност.
   Тези от вас, които посрещнат месеца с неустановени отношения, може би е време да се запитат дали наистина искат подобен тип връзка и дали си заслужава да си губят времето с човек, който не иска да се ангажира с тях.
   Ако се намирате в подобна „сложна“ ситуация, не се чудете, че и през този месец обстоятелствата ще продължават да ви приземяват докато не се ангажирате с решение.
   През октомври има риск да попадате по-често на агресивни личности или на хора, които се опитват да доминират. Не позволявайте на друг човек да ви казва какво да правите и се пазете от манипулации, особено около 5–6 октомври, когато са възможни и конфликти с шефове или авторитетни фигури.