Месечен хороскоп зодия Водолей октомври
   През октомври ще достигнете до интересни прозрения за себе си и за взаимоотношенията си.  

   Преживяванията ви като цяло ще бъдат продължение на случилото се през миналия месец, но сега ще се открие възможност да прецените ситуацията по-ясно и евентуално да откриете някакъв по-дълбок смисъл за себе си. Дори тези от вас, които са преживели по-драматични случки, ще успеят да погледнат на тях по-оптимистично – и да ги приемат като подтик да направят някаква промяна, а не като наказание от съдбата.
   Този месец ви дава шанс да утвърдите всичко, което сте постигнали до момента, и да видите реалните резултати от усилията си.  Периодът е много благоприятен за тези от вас, които управляват или искат да създадат собствен бизнес – има добри изгледи начинанието да бъде успешно и да откриете подходящите партньори.
   Тези от вас, които наскоро са създали бизнес, сега може да започнат да печелят от него.
   През първата седмица на месеца внимавайте какви действия предприемате, защото има риск да се заблудите, но от средата на октомври нататък може спокойно да подписвате нови договори и да уреждате финансови въпроси. В края на месеца някои от вас ще получат пари, които ще им позволят да осъществят плановете си – в бизнеса или в семейството.
   Ако сте обвързани, през октомври може да задълбочите отношенията си с любимия човек, като преодолеете някои бариери в общуването помежду ви.
   Ще изживеете по-голяма страст и ще споделяте по-открито чувствата си. В последната седмица на октомври може да ви осени интересна нова идея или да намерите нестандартно решение на някакъв проблем.
   Периодът – особено втората половина на месеца – е много благоприятен за учене, за усъвършенстване и за пътуване.