Месечен хороскоп зодия Козирог октомври
   Промените, които ще се случат през октомври, ще ви позволят да се изявите в нова светлина и да получите овации за постиженията си.

   Независимо дали тези постижения са в личния или в професионалния ви живот, бъдете сигурни, че няма да останат незабелязани. Хората около вас ще им отдадат заслуженото и много от вас ще имат шанса да се озоват в светлината на прожекторите.
   Ще спечелите авторитет сред хората, с които работите, а не е изключено да получите и повишение. Ако не сте такива късметлии и в този момент се чувствате подценени на работното си място, може би е време да помислите дали да не е удачно да предприемете действия и да потърсите друг вариант.
   Обмислете тази възможност, защото след 13 октомври има чудесни шансове да постигнете успех. Дори в началото на месеца да не сте наясно накъде точно да поемете, не се притеснявайте, защото през следващите седмици плановете ви ще се избистрят.
   Що се отнася до личния ви живот и семейните ангажименти, при някои от вас се случва наистина сериозно разместване на пластовете, с което през следващите седмици ще трябва да се справяте. Средата на месеца е ключов момент в това направление.
   Постарайте се да приемате обстоятелствата такива каквито са и не се опитвайте да предвиждате всяка стъпка, защото само ще си усложните живота.
   Промените са необратими, така че по-добре не вървете срещу течението. През последните дни на месеца на дневен ред може да излезе въпрос, свързан с децата ви – обърнете им повече внимание и вижте какво ги вълнува.
   Дните около 27 октомври са много подходящи за започване на нови начинания.