Месечен хороскоп зодия Стрелец октомври
   За много от представителите на зодия Стрелец, месеца ще отбележи върх, а пред тези, които не са доволни от настоящата ситуация или смятат, че може да постигнат повече, ще се открият нови възможности за промяна и развитие.

    Така че може да запретнете ръкави и да действате – късметът е с вас и положителните резултати няма да закъснеят. Независимо дали искате да си намерите нова работа, да се докажете на сегашната или да започнете нов бизнес, след 13 октомври поемете инициативата и бъдете по-смели в реализацията на амбициите си.
    Ако имате повече ангажименти покрай децата или друг член на семейството, сега ще трябва да направите известни промени, но, ако дълго време не сте предприемали нищо, не позволявайте чувството на вина да ви спира.
    Тези от вас, които през последните месеци, и дори години са били изцяло отдадени на грижите за любимите си хора, сега имат шанс да се погрижат за собственото си развитие и да се върнат на работа.
    Ако обаче дълго време сте копнели за семеен уют, нищо чудно точно през този месец да се проявите в нова роля. През октомври ще бъдете натоварени с нови отговорности и, независимо дали те са в личния живот или в работата, е потребно да се съобразите с тях и да не бягате от тях. Не ги приемайте като бреме, а като възможност да научите нещо ново, да развиете нови умения или да положите повече труд където е необходимо.
    Хората, които ще усетят най-силно тези отговорности и ще трябва да се съобразят с тях, ще бъдат родените през първите няколко дни на знака – при тях пренастройването ще се усети най-осезаемо.
    Краят на месеца е много подходящо време да се освободите от нещо старо, за да си осигурите време за новите начинания, които ви очакват през късната есен.