Месечен хороскоп зодия Скорпион октомври




   През месеца ще имате възможност да постигнете свои желания и да приключите ангажименти, които сте започнали преди това.

  Ако имате идея, която престоява отдавна в ума ви, сега ще й дойде моментът, така че насочете енергията си в това направление и свършете необходимата работа.
   При някои от вас желанията ще се сбъдват естествено, като подарък от съдбата – заради това, че дълго време сте подхранвали почвата, други ще трябва да вложат малко повече труд и усърдие.
   Във всички случаи обаче е потребно да следвате вдъхновението и точно сега да не се отказвате. Месецът е много благоприятен за зачеване, ако имате подобни намерения, както и за творческа работа и за изяви през публика.
   Октомври ще бъде особено успешен за тези от вас, които се занимават с обществена дейност или по някакъв начин с труда си помагат на други хора.
   През този месец насърчавайте работата в екип, така че не само вашите планове да се осъществят, но и тези на хората, с които си сътрудничите.
   От средата на месеца нататък има чудесни шансове да намерите единомишленици, да изградите успешни нови партньорства и да популяризирате идеите си.
   Мислите ви ще бъдат ориентирани към бъдещето, ще кроите планове, а най-хубавото е, че ще имате зелена светлина да ги осъществите. Ще се чувствате добре, защото ще у вас ще се породи усещането, че вече не ви възпират предишни пречки и спокойно може да вървите напред.
   Краят на месеца ще бъде емоционално зареден и при много от вас поводът ще бъде случващото се в интимните ви отношения.