Месечен хороскоп зодия Везни октомври
   Октомври е един чудесен месец за представителите на зодия Везни.

Изпълнени сте с енергия и оптимизъм. Около средата на периода е нужно да вземете решение по важен въпрос. Лек спад в отношенията с близките ви.
   Хороскопът препоръчва да не отлагате решението на проблемите. Ако вярвате в астрологията, през този месец ще преминете през събития, каквито вече са се случвали във вашият живот. Те са свързани със финансови въпроси и случки от личният ви живот.
   Месечен любовен хороскоп месец октомври зодия Везни
   Хороскопът препоръчва да се вслушате в своята тънка интуиция, която много рядко ви е подвеждала. Така ще разберете по-добре постъпките на обичните ви хора. Изглаждайте евентуалните конфликти с доверие и отзивчивост. Не забравяйте за знаците на внимание и малките подаръци.
   Отличен период за осъществяване на лични придобивки. Очаквайте приятни изненади в личният си живот.
   Финансов хороскоп месец октомври, зодия Везни
   Ще бъдете пренатоварени на работното място, особено през първата част на месеца. Бъдете внимателни, за да не предизвиквате излишно негативно внимание. Бъдете гъвкави, за да запазите своята репутация.
   Няма нужда всички да знаят за вашите финансови намерения. Така има по-голяма вероятност те да се осъществят.   Не си правете планове за далечното бъдеще, съсредоточете се върху настоящето.
   Месечен хороскоп здраве зодия Везни октомври
   По хороскоп сте предразположение към неголеми травми – производствени, спортни или битови. Също така към повишена нервност и емоционалност. Обърнете поглед към профилактиката с натурални продукти.
   Съществува склонност към качване на килограми в този период. Не допускайте прохлаждане на краката, не подценявайте топлите обувки.
   Благоприятни дни за месец октомври зодия Везни: 3, 5, 9, 18, 22, 26;
   Неблагоприятни дни: 6, 14, 20;