Месечен хороскоп зодия Дева октомври
   Октомври е един интересен месец за представителите на зодия Дева.

Обградени сте от „доброжелатели“, от които може да очаквате всякакви изненади. Това може да доведе до спад в авторитета ви. Хороскопът ви препоръчва да прецизирате всяко свое действие и да не наливате масло в огъня. Не споделяйте своите планове, за да не давате повод за още напрежение.
   Към краят на месеца ситуацията се успокоява и ще имате възможност до отдъхнете и да останете сам с мислите  си.    Важни решени вземайте само след задълбочена подготовка.
   Любовен месечен хороскоп Дева октомври
   В личен план няма да скучаете. Очертава се ново романтично запознанство. Но не трябва да разчитате за по-сериозна връзка. Всичко ще си остане в рамките на обикновения флирт.
   А много е възможно да се възобновят стари чувства от отдавна забравена връзка.
   Месечен финансов хороскоп зодия Дева октомври
   В професионален план се чувства оживление. Вашата инициатива ще се поощрява във всяко начинание. Положете повече усилия и в много близко време очаквайте промяна в професионалният си статус.
   Не лоша перспектива във финансовото ви положение особено през втората половина на месеца. Помислете за свой малък бизнес. Но затова трябва да имате близки хора, на които може да имате доверие.
   Здравен месечен хороскоп зодия Дева, октомври
   По хороскоп сте предразположени към алергични реакции. Използвайте лечебни средства на базата на натурални компоненти. При първите простудни симптоми незабавно осъществете съответните контра-мерки, за да избегнете бъдещи усложнения.
   Уязвимо място ще са вашите крака – не допускайте изстудяване и намокряне. Употребявайте продукти, наситени с желязо и магнезий.
   Застояването на едно място ще доведе до негативни промени в настроението – свежият въздух върши чудеса.
   Благоприятни дни за зодия Дева през месец октомври: 3, 5, 9, 17, 28;
   Неблагоприятни дни: 6, 13, 14, 20;