Месечен хороскоп зодия Лъв октомври
   Октомври ще се бъде особено динамичен месец за представителите на зодия Лъв.

    Ще се наложи да действате бързо, без да имате възможност за дълго обмисляне. За това е добре предварително да пресметнете своите стъпки. Не се отпускайте, не допускайте отстъпления – от всяка ситуация може да се намери положителен изход.
   Но вие сте свикнали на динамичния начин на живот. Това поддържа вас и близките ви във форма. Те никога няма да скучаят с вас. Очертават ви се и големи разходи, но в повечето случаи те са приятни.
   Месечен Любовен хороскоп зодия Лъв месец октомври
   Отделяйте повече време на любимият си човек и не се подавайте на изкушенията, която съдбата така щедро ще ви предоставя. Оставете приключенията и рисковете.
   Възможно е в личният живот да преживеете някои несполуки, но това ще са ценни уроци за вас.
   Към края на месеца се увеличава напрежението около вас. По добре опитвайте да го разредите и не създавайте сами конфликтни ситуации.
   Месечен Хороскоп работа, пари зодия Лъв октомври
   Ще бъдете особено натоварени в професионалната си дейност, особено ако работите с някаква документация. Ще се опитат да се възползват от някои ваши недоглеждания. Може да получите тласък в кариерата, от човек намиращ се далече от вас.
   Много е важно през октомври да се съобразявате с финансовите си възможности.
   Наблюдава се спад във формата ви към краят на периода, така обърнете внимание на почивката, в зависимост какво предпочитате за релакс.
   Месечен хороскоп здраве зодия Лъв октомври
   Подложени сте на не една и две стресови ситуации, но ще успеете да запазите стабилно емоционалното си състояние.
   Това довежда да спад в имунната ви система и ви прави податливи към вирусите. Не допускайте изстудяване на краката. Подходящ период за укрепване и каляване на организма.
   Благоприятни дни за месец октомври зодия Лъв: 3, 5, 9, 18, 23, 26;
   Неблагоприятни дни: 6, 14, 20, 28;