Месечен хороскоп зодия Рак октомври
   Месец октомври за представителите на зодия Рак, се очертава като не еднозначен период.

Най-вероятно става въпрос за някакво вътрешно противоречие. а най-вероятно то ще е свързано с вашите задължения – служебни или лични. Като че ли сте леко преуморени и се нуждаете от кратка почивка.
   Към краят на месеца ви се очертава някакъв неприятен разговор. А това е време в което ви притискат да вземете важно решение.
   Любовен хороскоп зодия Рак месец октомври
   Октомври няма да е съвсем спокоен в емоционален план. Вашето мнение често ще се различава с това на близките ви. Хороскопът препоръчва да загърбите своята гордост и да направите някои компромиси.
   В средата на месеца сте податливи на лека носталгия. Душата ви ще се топли със спомени от минали преживявания.
   Финансов хороскоп зодия рак месец октомври
   В професионален план Рак ги очакват промени и нестабилност. Имате склонност твърде емоционално да реагирате на грешките на ръководството. Не бива да се тревожите и да приемате всичко твърде лично.
   Във финансово положение всичко е под контрол. В средата на месеца са възможни неочаквани приходи. Вашите основни разходи ще са за малки неща, топлещи душата ви.
   Здравен хороскоп месец октомври зодия Рак
   През месецът ще се обадят някои стари ваши болежки. Вземете мерки за укрепване на костната си система.
   За да се нормализира работата на стомаха е нужна балансирана диета. Ефективни в този период са билковите чайове. Благоприятно време за всякакви козметични процедури.
   Благоприятни дни през октомври за зодия Рак: 3, 5, 9, 17, 18;
   Неблагоприятни дни:6, 13, 14, 23;