Месечен хороскоп зодия Телец октомври
   Представителите на зодия Телец, през по голяма част от времето си през октомври ще се занимават с проблемите си в своя личен живот.

Всичко това може да бъде свързано с разрив в отношенията с партньори или други ваши  близки.
   През периода ще е нужно да изпълните вече дадени обещания.
   По различни причини месецът ще бъде достатъчно сложен. Ще бъде предизвикателство, без много перспектива за развитие, но към краят на месеца ще се види светлинка.
   Ще бъдете обхванати от водовъртежа на живота, така че помислете за емоционално разтоварване и активна почивка.    Така ще имате шанса да се справите със всички предизвикателства, които ви предлага месец октомври.
   Любовен хороскоп за зодия Телец месец октомври
   Имате желание да изчистите всички противоречия в личният си живот. Преди да се решите на някаква голяма промяна, първо трябва да определите какво точно не ви достига за да се чувствате достатъчно щастливи.
   Финансов хороскоп зодия телец октомври
   Типичното упорство и трудолюбие на представителите на вашият зодиакален знак със сигурност ще бъде възнаградено. Можете да разчитате на насърчение на работното място или на финансово поселение.
   Очакват ви не малки разходи. Може би някоя покупка или изплащане на стари задължения. Не е подходящо през октомври да започвате нови проекти и начинания. Бъдете внимателни в пътуванията.
   Хороскоп здраве зодия Телец месец октомври
   Едва ли ще страдате от понижено самочувствие, но направете необходимото за укрепване на имунната система в този преходен сенен период. Обърнете внимание на качеството на храната и се наслаждавайте на чистия въздух по възможност.
   Може да имате леки проблеми с кръста, мускулите или гърба. Добър период за сваляне на килограми.
   Благоприятни дни през октомври: 3, 18, 23, 26;
   Неблагоприятни дни, през които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 20