Месечен хороскоп зодия Овен октомври
   През октомври 2015 година, живота на представителите на зодия Овен ще бъде изпълнен както с положителни, така и с отрицателни емоции. Ще трябва да мобилизирате силите си още в началото на месеца.

   С преполовяването на октомври ще чувствате все по-голяма увереност и ще сте в състояние да разрешите всички трудности в работата и в личните отношения.
   Вашият хороскоп препоръчва да бъдете готови на компромиси. Това ще ви помогне да се справите лесно с опонентите си. Старайте се да не помрачавате като цяло благосклонната атмосфера с негативни емоции. Бъдете в златната среда.
   Любовен хороскоп за месец октомври 2015 година зодия Овен
   През октомври ще бъдете отзивчиви към желанията на хората които обичате. Хороскопът ви предупреждава да не минавате границите на позволеното. Не трябва да губите контрол върху ситуацията.
   Ще бъдете настроени романтично, възможно е дори и да чуете признание в любов.    
   Месечен хороскоп работа, финанси, пари зодия Овен месец октомври
   През първата половина на месеца ще може да разчитате на късмета. Това ще ви помогне да постигнете набелязаните цели. Много от слабоватото се през октомври ще е плод на минали усилия. Необходим ви е трезва преценка и спокойствие.
   Хороскоп здраве
   Като цяло представителите на зодия Овен ще се чувстват прекрасно, независимо от капризите на есенното време. Здравословният начин на живот ще ви отърве от леките признаци на меланхолията. Не се преуморявайте и претоварвате, ако сте фенове на фитнеса, диетите и екстремните преживявания.
   В противен случай раздразнението и преумората ще започнат бавно да се трупат, а са възможни и нервни сривове.
   Засилете имунната си система, предразположени сте към проблеми с черният дроб. Не обръщайте гръб на плодовете и зеленчуците.
   Благоприятни дни Овен октомври 2015 – 3, 9, 15, 18, 23, 27
   Неблагоприятни дни Овен  – 6, 13,14, 20