Любовен хороскоп за месец октомври
 Лятото може и да си отиде, но пък есента е най-романтичният сезон! 

 ОВЕН  Според вашия любовен хороскоп през октомври вие и човекът до вас сте настроени на една и съща дължина на вълната, в резонанс един с друг. Тези дни жестовете и блестящите очи говорят много повече, от думите ви. Дайте простор на своите чувства! Бъдете непредсказуеми и ярки! Постарайте се да запомните това състояние на хармония, за да го удължите възможно най-много. Неделята е ден на любовта и романтиката! Подгответе се за изненади и невероятни открития. Ако току-що сте предприели първите стъпки в една нова връзка, сега имате шанс да осъзнае, че в живота ви е влязъл наистина интересен човек, когото желаете да опознаете по-добре.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
   ТЕЛЕЦ  Октомври ви обещава дни, изпълнени с незабравими емоции, а Звездите ви подтикват към наистина забавно приключение. Това може да бъде едно малко съвместно безумство или откровен разговор, на какъвто и двамата с любимия човек от дълго време не се решавате. Все пак, изборът е ваш! Можете да устоите на изкушението и да оставите отношенията си такива каквито са, или да поемете риска, и да внесете във връзката си елементи на екзотика и непредсказуемост. Ако сте на прага на нови отношения, тези дни определено ви е доста трудно да мислите за нещо различно от лицето на своите мечти. Сега за вас говори вашата страст и може би си заслужава да се поддадете на горещите й уговорки.
   БЛИЗНАЦИ  Според вашия любовен хороскоп, ако през октомври искате да изненадате и впечатлите любимия човек,    трябва да използвате най-нетрадиционните начини. Време е за творчество и въображение! Дайте воля на своите бурни фантазии. Вашият партньор е готов да сподели и изпълни най-съкровените ви желания. А това ще открие пред вас цял един нов свят, пълен със страст и изискани удоволствия! Ако все още сте в търсене на своята сродна душа, тези дни ви дават възможност да се запознаете с интересен и необичаен човек. Но не забравяйте, срещата може да се случи по всяко време, дори когато най-малко очаквате.
   РАК  Октомври ви предоставя прекрасна възможност да промените своя личен живот към по-добро. Всички вие, които положите усилия в тази посока, няма да съжалявате за действията си. Неочаквана приятна среща би могла да отбележи повратна точка във вашата съдба. Не пропускайте този невероятен шанс! Сега вие сте готови да се срещнете лице в лице с най-необикновеното приключение. Когато наистина вярвате в чудеса, те обикновено се случват! Но, ако ситуацията не отговаря на представите ви, не се разстройвайте. Приемете я  за даденост и опитайте да се адаптирате бързо към извънредните обстоятелства. Едва тогава тези дни ще разкрият пред вас всичките си щедри възможности.
   ЛЪВ  През октомври е желателно да се вслушате в своите мечти. Особено в най-ярките от тях, или в тези, които ви посещават редовно. Сега интуицията ви позволява да осъзнаете скрития смисъл на вашите сънища  и фантазии. В тях можете да намерите съвети за това как да се държите с любимия човек или, ако все още сте сами,  указание за това къде и кога можете да срещнете любовта. Звездите ви подаряват един наистина чудесен уикенд. И ако нещо се обърка или не се вписва в плановете ви, не опитвайте да го промените. Нека Съдбата ви отведе там, където е пожелала. Вие сте заедно с любимия човек! Какво би могло да бъде по-естествено и по-прекрасно от това?
   ДЕВА  Според вашия любовен хороскоп през октомври чувствата определено ви пречат да се концентрирате върху работата и ежедневните си задължения. Не се страхувайте да признаете, че сте в облаците и това се отразява на всичко, което правите. Понякога е позволено и да помечтаете, особено ако се отнася за любов! Сега е особено трудно да се скриете зад недосегаемата и недостъпна маска. Нещо вълшебно се носи из въздуха и ви принуждава да отговаряте на усмивката с усмивка и да използвате цялото си обаяние, за да впечатлите хората, които са ви симпатични.