Хороскоп по Юпитер
   Юпитер – планетата на късмета, щедростта и успеха. Юпитер внася радост в живота.
   Способни ли сте да превръщате своите идеи в реалност, щедри ли сте. Постигате ли успехи, благодарение на своите познанства? Имате ли късмет, точно най-много се нуждаете от него?

    {jumi[ads/ads-468.php]}      
    Ако отговорите положително на тези въпроси това означава, че вашия има силно положение във вашия хороскоп. Това може да ви подскаже, къде имате най-голям шанс за успешна реализация.
   Тази доброжелателна планета ни насочва към областите, в които можем да постигнем максимален успех.
   Юпитер винаги се свързва с изобилието и развитието. В митологията бог Юпитер е смятан за владетел на небесата, върховният бог сред останалите богове, всемогъщ и добър покровител, символизиращ чест, мъдрост и достойнство.
   Понякога астролозите наричат планетата Юпитер – голямо щастие ( Венера – малкото щастие ). Отговаря за късмета, здравето и щастието, общественото положение и власт. Управлява познанието, мъдростта, светогледа и честността.
   Юпитер ни дава философският подход, за разлика от Марс, отличаващ се с рационалността и практичният ум.
   Положението на Юпитер в нашият хороскоп показва, колко общителни и открити ще сме, способни ли сме да привличаме пари и имущество, в кои области на живота ще имаме най-голям успех. Казва се, че когато Юпитер ни помага, ние сме защитени от провал. Дори ще забележите че Юпитер действа в последната минута.
   При силна позиция в даден хороскоп, притежателят му ще е популярен, дружелюбен и жизнерадостен. С отворен кръгозор и с успешна кариера или бизнес. Дори може да забележите, че хората с които имате общ език ще имате съвпадение на Юпитер и Слънцето.
   Негативното влияние на Юпитер се изразява в склонност към екстравагантност, леност и мързел, привличане към разкоша и излишен оптимизъм. Ако всичко ви идва без много усилия, никога няма да притежавате мъдростта и силата на характера.
   Юпитер – благословената планета, от която трябва да се възползваме разумни и с мярка.
   {jumi[planet/hsc-up/index.php]}
   {jumi[ads/ads-468.php]}