Хороскоп по Венера
   Венера – планетата на удоволствията  и любовта . Тя управлява възможносста ви да контролирате чувството на любовта и да се радвате на красотата.
  Знаейки, къде се намира Венера във един хороскоп, можете да си отговорите на следните въпроси:

     {jumi[ads/ads-468.php]}
     – какви вероятни партньори привличате;
    – склонни ли сте към флирт;
    – радост или щастие би ви предложила дадена връзка;
    – какви са вашите таланти;
   От древни времена, Венера се е считала за богиня на любовта и чувствата. Именно Венера е преподавала на хората изкуството на съблазняването. Нейната власт над сърцето, отнемала разума на всеки мъдрец. Богинята Венера се е славила със своята красота. След нейните стъпки израствали цветя… Но също така е известна със своите нервни изблици и гняв, със своето коварство и злоба.
   В астрологията, планетата Венера покровителства любовта, изкуството и красотата, топлината в душата, хармонията и приятелството. Тази планета управлява възвишените емоции и най-скъпият подарък – щастието. Венера прави живота ни прекрасен.
   Положението на Венера в нашата астрологична, натална карта определя как се отнасяме към противоположният пол, колко сме популярни, как завързваме приятелство, кои са нашите творчески наклонности. управлява способността ни да обичаме и да споделяме щастието си с другите хора. Предпочитанията ни към цветове, подаръци, козметиката в частност, избора ни на подаръци.
   Венера е планетата на удоволствието и затова ни управлява и наклонността ни за харчене на пари.
   Ако Венера заема силно положение във вашият хороскоп, вие по правило сте обаятелна личност, със усет към красотата. Но също така ще бъдете пристрастени към удоволствията, лукса и липсата на дисциплина.
   Венера никога не се отдалечава от Слънцето, затова нейното положение ще бъде близо да вашият зодиакален знак.
   Въведете своите данни в полето по-долу и ще разберете, къде във вашият хороскоп се намира Венера и какво означава това за вас.
   {jumi[planet/hsc-venus/index.php]}
   {jumi[ads/ads-468.php]}