Месечен хороскоп за юли, за зодия Риби
  Началото на лятото може да се окаже съдбоносно време за вас, ще се случат събития, които ще променят нещо важно в живота ви. Никъде не е написано, че всичко ще бъде леко и гладко като коприна, бъде те готови за изпитания.

   Напълно вероятно е промените да засегнат на първо място вашия личен живот. Ще ви се струва, че имате много проблеми, че целият свят се опълчил срещу вас, но ако се вгледате по-внимателно – всичко това ще ви се стори като дребна неуредица. Най-добрият вариант за вас е: да прекарате тези дни в спокойна обстановка, по-далече от шума и суетата. През последната декада на месеца ви предстои да се съсредоточите повече върху бизнеса и работата.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   В отношенията с околните ще ви се наложи постоянно да търсите компромиси и да ба лансирате между крайностите. Юли ще донесе на типичните Риби активност в лични те отношения. Сега в тази област вие ще станете не само по-настойчиви и решителни, но и по-романтични. Това ще ви позволи да се наслаждавате на отношенията си, да направят своя личен живот по-динамичен, наситен с приятни преживявания. Месецът може да ви донесе нови запознанства, срещи, подобряване на отношения та с постоянния партньор. Може да възникне желание за участие в съвместно творчество с вашите деца.
  През първата декада на юли работата ще ви носи удовлетворение. Втората и третата декада са  по-подходящи за интелектуална работа. Този период също ще ви позволи да правите планове за близкото бъдеще и за своята работа. В първа та декада на месеца продуктивни ще бъдат усилията ви по стабилизиране на контакти­те. Това е добър период за обсъждания, де лови и приятелски срещи. Плодотворна ще бъде размяната на мнения, в духа на взаимен интерес ще се осъществяват преговорите. Ще се изявят тези от вас, които се занимават с умствен труд, които са свързани с посредничество, реклама или информационен бизнес. Въпреки това темпът на деловата активност ще бъде неравномерен.
  В бизнеса са възможни пречки, неблагоприятни обстоятелства, които ще влияят съ­ществено върху изпълнението на планове те ви. През юли Рибите следва да намалят физическите натоварвания, не се препоръчва спорт, активен начин на живот. През втората и третата декада на месец не е всичко може да ви бъде по вкуса и в личните взаимоотношения.
  Настъпва период на неразбиране и несъгласуваност на потребностите и интересите. Може да не получите отговор на своите чувства, ще бъдете разочаро­вани от поведението на близкия човек. Сега не е най-доброто време за активна по­чивка, развлечения, пътуване. Не са изключени и материални затруднения. Може да не получите този доход, който сте очаквали.
  През юли не е желателно да вземате кредити, да подписвате финансови споразумения. Не бързайте с покупките, особено ако искате да купите техника или автомобил.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  Юли е най-подходящ за годишен отпуск и благодарение на връзката на Юпитер и Нептун можете да прекарате този месец не само приятно, но и от полза за здравето ви. Ще бъде ефективно и балнеолечението. Най-полезна ще бъде почивката във взаимодействие с природата. Първата полови на на юли е добра за благоустрояване на дома. Но не е задължително да започвате основен ремонт – можете просто да пренаредите мебелите и да актуализирате някои аксесоари, като например покривки за ма са, пердета, покривки за легла. Това опре делено ще придаде на вашия интериор свежест и новост.