Месечен хороскоп за юли, за зодия Водолей
   В средата на лятото и на вас звездите не ви обещават леки дни. Напротив, общата работа в колектива, изпълнението на стари те обещания и всичко, което сега е задължително, ще обуслови „горещи“ дни за вас. В интерес на работата, е напълно вероятно, даже и да сте планирали отпуск, да ви се наложи да го отложите за по-късно.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  Избягвайте през този месец да проявявате инициатива, в последствие тя може да се окаже наказуема. Не бива да поемате задължения за каквито и да било промени в живота си. Трябва да помните, че затъмненията носят фаталност в живота ни и последствията от действията, извършени през този период, могат да бъдат много по-сериозни, отколкото може да се предположи.
   Последната декада на месеца ще бъде за вас по-успешна, Вдъхновение, приятни новини, нови запознанства и срещи със стари приятели, ще ви радват през този период. Това е време и на изненади, на авантюри, време когато в живота може да се промени нещо към по-добро. По същото време Меркурий ви обещава успешни и неочаквани пътувания, например да се намери при мамлива оферта за лятна почивка.
  Разположение на планетите през юли увеличава при типичните Водолеи склонността към риск и приключения. Опитайте се обаче да избегнете прекомерните прояви на смелост, както и извършването на безразсъдни действия. По-активна и динамична ще бъде сферата на интимните отношения. Юли е този месец, когато могат да се разгорят сериозни страсти и любовни приключения с ваше участие.
  Първата декада на месеца ще бъде отличен период за развитието на личните отношения. Сега в тях ще се възцари топлота и хармония. През втората и трета та декада на юли ще можете да намерите общ език не само с партньора по личните ви взаимоотношения, но също така и в де ловите контакти. През този период комуникацият ви ще бъде твърде конструктивна. В началото на юли много от Водолеите ще решават проблеми на личния фронт, възникна ли още в предишния месец.
 Трудно е да по стигнете хармония в чувствата: вашите емоциите и желанията на партньора могат да не съвпадат, може да се обидите от липсата на внимание към вашите потребности. Не трябва да спорите с жени, да обсъждате финансови въпроси. Ако жена е ваш бизнес партньор отложете преговорите по материални въпроси, малко е вероятно да постигнете разбирателство. Втората и третата декада от юли не е подходящото време за контакти, делово и приятелско общуване. Не всички договорености ще бъдат изпълнени от ваши те бизнес партньори, а по някои така и няма да постигнете споразумение. Тези, на които предстои да се явяват на изпити не трябва да се надяват на лесно щастие.
  Но Водолеите, родени в началото на зодиакалния знак най-слабо ще бъдат засегнати от тези проблеми. Имате много добри перспективи за кариерно развитие на планове, за осъществяване на контакти с началниците, с хора, заемащи високо социално положение. Вие със сигурност ще бъде в добри взаимоотношения с ръководството, ще засилите и укрепите професионалната си позиция. В делата ще ви помогнат връзките, съдействие ще ви окажат покровители. Може да се осъществят и други ваши мечти, свързани с работа та, дома или пътуване.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  Под влиянието на Венера и Марс, покровителстващи всички прояви на любовта, в най-пълна степен ще покажат вашите чувствата. По това време вие едва ли ще скучаете в само та, разбира се, ако не искате да останете са ми. Освен това, вие ще почувствате прилив на сили и творческо вдъхновение и това ще внесе в живота ви известно разнообразие. Вие ще искате да достигнете до нови висоти, да реализиране целия си потенциал от умения и талант.