Месечен хороскоп за юли, за зодия Козирог
Месечен хороскоп за юли, за зодия Везни    През този месец вашите планове могат да се променят и то не в най-добрата посока. Ще се наложи да се подчините или на воля та на началника си, или на обстоятелствата. А това, по всяка вероятност, вие никак не обичате. Свикнали сте сам на себе си да бъдете режисьор. Вие, както винаги, ще искате да успеете да решите няколко дела и то по възможност едновременно.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Нови запознанства и срещи ще се редуват със стари проблеми. Ще ви напомнят за стари обещания, за което свидетелства движението на Слънцето в знака на Рака. А за вас това означава, че сега обществените дела (без значение дали това е работния колектив, приятели или семейството) стоят над личните. И трябва да се отбележи, че през юли на хората около вас може да не им се завижда: вие сте готови да изпаднете в такъв песимизъм, че тъжно ще им стане на всички.
   Вземете си от пуск, отпочинете си, запасете се с нови впечатления. Както и преди, не ви се препоръчва да летите със самолет, по-добре пътувай те с влак. Ако прекарате свободното си вре ме близо до вода, ще ви подейства успокояващо. По това време не бива да проявявате инициатива: последствията могат да се окажат наказуеми. Не бива да поемате задължения за каквито и да било промени в живота си. Трябва да помните, че затъмненията носят фаталност в живота ни и последствията от действията, извършени през този период, могат да бъдат много по-сериозни, отколкото може да се предположи.
   През последната декада на месеца не си струва да предприемате пътувания. Това е доста напрегнато за вас време. Възможни са непредвидени ситуации, понякога доста екстремни.  Времето е прекалено катастрофално и рискът ще намалее през следващия месец. Типични Козирози през този месец ще искат да разширят своите знания и кръгозор. Именно поради тази причина месецът ще бъде благоприятен за обучение, провеждане на всякакви изследвания или науч на работа. Старайте се да избягвате споровете и конфликтите с колегите.
   Този период ще бъде благоприятен и за пътуване в чужбина, особено в страни, които преди това не сте посещавали. Разцвет на интимния живот очаква типичните Козирози през първата декада на юли. Този период е твърде кратък, и поради това никак не е желателно да го пропускате.
   Инвестиционните въпроси, съхраняването на парите, както и връщането на дъл­говете и заемите може да станат актуални през втората и третата декада на юли. Се га ви можете да намерите най-изгодното решение на всички тези въпроси. Юли може да посветите на почивката си, но ако решите да поработите също няма да съжалявате. Вие сте енергичен, оптимистично настроени и със сигурност ще успеете много да свърши те.
   Удоволствие ще ви доставя спорта, физическото натоварване. Можете да разчитате на помощ от колеги и делови партньори. Успешни са съвместните проекти, съвместният бизнес. Краят на месеца е подходящ за водене на преговори, установяване на контакти, заздравяване на връзките и нови запознанства. Един от факторите, допринасящи за изпълнението на плановете ви, ще бъде добрите взаимоотношения с околни те. Сега вие сте симпатични на хората и хората са симпатични на вас. Колеги и близки ви дават увереност, повдигат ви настроение то.
   През юли ви очакват забележителни раз влечения, успешен личен живот. Този месец е подходящ за отговорни събития на личния фронт – годежи, сватби, бракосъчетания. До бре ще премине пътуване в чужбина. Отпуската си можете да осъществите и зад граница. Можете да стабилизирате и финансовото си състояние. Ще ви радват добри приходи и покупки. Но на Козирозите, родени в началото на зодиакалния знак, не винаги се усмихва късмета.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  Началото на юли ще бъде добър период за почивка и развлечения, както и ако имате възможност да отидете в този момент на почивка, опитайте се да го реализирате. Трябва да бъдете готови ежеминутно променящата се ситуация. През юли няма да има значителни проблеми със самочувствието ви. Месецът ще бъде на ситен с любовни преживявания. През първа та половина на месеца ще ви се наложи да работите заедно със своя съпруг/га или любим човек и това още повече ще ви сближи.