Месечен хороскоп за юли, за зодия Стрелец
Месечен хороскоп за юли, за зодия Везни    Този месец ще ви позволи да се отпуснете и да се настроите за такива приятни неща като любов, свободно време, почивка, творчество. През този период са възможни пътувания, включително и пътувания в чужбина. Краят на месеца е благоприятно време за бизнес и доходоносни сделки с чуждестранни партньори. Но се въздържайте от финансови авантюри.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Възможно е напрежение в личните отношения. Възможни са и разочарования поради неуспеха в запознанствата по време на път и огорчение от романите по време на командировка, но дълбочината на чувствата няма да бъде засегната.
  След 20 юли ще отделяте повече внимание на дома и семейството си. По това време можете да планирате пътувания до родителите си и семейни почивки. Това също е време, през което можете да попаднете в трудна ситуация. Учете се да гледате на случващото се от висотата на птичия поглед, колкото и странно да ви се струва. Това ще ви помогне за се тен път да не се намесвате в различни конфликти и да не късате нервите си за дреболии.
  По отношение на паричните въпроси и сделки от различен род, ще бъдете необик­новени късметлии. Където и да се намира те, не забравяйте за семейството и близки те си: звънете им, интересувайте се от проблемите им, нека знаят, че се вълнувате за тях. Всъщност, през този месец е по-добре да бъдете в дома си или близо до него, да се включите в семейните празници и да спазвате традициите.
  Този месец ще имате силно желание да постигнете своите цели. Сега
жизнената ви позиция ще стане твърде активна, ще започнете да се смятате, че всичко трябва да се постига със собствени усилия и активно ще прилагате този принцип. Ще имате достатъчно енергия да направите много. Не трябва да се конфронтирате с влиятелни хора – това може само да създаде допълнителни пречки по пътя към собствения ви успех.
  Този месец ще бъде благоприятен за пътувания и пътешествия. Първите десет дни на месеца са един прекрасен период за почивка в чужбина. От подобно пътуване ще получите много приятни изживявания. Не са изключени и нови запознанства. Втора та и третата декада на юли са благоприятни за обучение.
  Юли може да се окаже за вас противоречив месец, когато късметът ще бъде съчетан с проблеми. Сферата на дейност, в която ще имате късмет са контактите и общуването. Вие с лекота ще се договаряте с приятели и колеги като убедително ще представяте своята гледна точка пред деловите си партньори. Много Стрелци ще бъдат осенени от интересни идеи, които ще заинтересуват и околните. С особена сила това се от нася за тези от вас, които са родени в началото на зодиакалния знак. Възможен е подем в кариерата, придвижването и развити ето на важни планове, осъществяването на дългогодишна мечта. Успешно ще преминат преговори с ваше участие, рекламни акции, късмет очаква тези, които ще вземат изпити, ще оформят документи.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  През първата половина на юли, под влияние на напрегнатите аспекти на Нептун и Юпитер ще се увеличат вашите разходи за любовниците. Освен това, вашите избраници могат да проявят неискрено отношение към вас. Увеличава се вероятността от из мама, раздяла, много тежки кавги и неприятни преживявания. Всичко това ще се отрази и на другите области от живота ви. Също така можете да предприемете с любимия човек едно развлекателно пътуване – приятните впечатления от пътува нето са гарантирани. По отношение на противоположния пол ви съветваме да проявите последователност и решителност.