Месечен хороскоп за юли, за зодия Скорпион
Месечен хороскоп за юли, за зодия Везни   Насочете усилията си към усвояване и преоценка на собствения си и чуждия опит. Това ще ви потрябва в най-близко бъдеще. Не трябва да ускорявате събитията и да проявявате излишно любопитство, за да не възник­нат спорни ситуации с хората около вас. Опитайте се да вземете под внимание всички подробности и да прецените възможните по следствия от действията си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Във втората половина на месеца ще бъдете в центъра на вниманието. Погрижете се за външността си. Възможно е да си струва да промените имиджа си. Можете успешно да пристъпите към нов етап от личностни промени. Вашите най-добри съюзници – това са спортните занимания и свежият въздух.
   През този месец се въздържайте да започвате важни преговори и сключване на договори с чуждестранни партньори. Не ви се препоръчват далеч ни пътувания. Разположението на планетите през юли ще донесе на типичните Скорпиони активност в колективните дейности. Сега можете да се присъедините към някоя организация или група от хора с еднакви възгледи, с които ще можете да реализирате своя потенциал. Всички колективни действия сега ще бъдат доста енергични, а вие ще бъде те в състояние да установите нови контакти, да намерите нови приятели.
   За постигането на своите цели, освен присъщата ви през периода енергичност, през първата декада на юли, не забравяйте да използвате и своето обаяние и чар. Сборът от тези ваши черти сега ще ви помогне да постигнете успех. Втората и третата декада на месеца ще бъдат благоприятни, за да обмислите свои цели и да очертаете възможните начини и пътища за постигането им в бъдеще.
   Ако трябва да се срещнете с някой и да обсъдите нещо, из ползвайте благоприятните възможности, кои то ви се предоставят в първата декада на месеца. Първите десет дни на юли е период на положителни споразумения, благоприятни и взаимоизгодни контакти, плодотворни обсъждания. Можете да насрочите преговори и да подпишете договор, да предлагате своите идеи и да приемате деловите предложения на колегите ви. От втората декада на юли ще намерите общ език с околните ще бъде по-трудно. Може да има трудности при тези, които са ангажирани с обсъждания, явяват се на изпити или изготвят документи.
   На представителите на вашия зодиакален знак никак няма да е лесно да представят своята гледна точка на колеги и партньори, да координират интереси си. По това време най-добре е да се заемете с личния си живот, да намерите време за спорт, туризъм, пътуване. Спокойни и доброжелателни ще бъдат отношенията с близките ви хора. Настроението ви ще се повдигне от съвместна почивка, от посещения на приятели и роднини. Втората и трета та декада на юли са подходящ период за ак­тивна почивка, за пътувания и пътешествия. При тези пътувания са възможни романтични запознанства и увлечения. Ако решите да пътувате, внимателно следете за транспортните
разписания, за да не изтървете превозното средство и това да обърка плановете ви.
   Този месец, можете да подобрите отношенията с роднините, направете приятно пазаруване за дома и домакинството. Но през първата декада бъдете внимателни: вероятността е голяма интриги и измама. Опитайте се да не се предприемате неразумни действия и да не участвате в заговори – в противен случай може да загубите доброто си име. В личния си живот избягвайте всякакви лъжи, а в отношенията с партньора си бъде те пределно открити.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   В началото на юли ви препоръчваме да следите за приема на храна и изразходването на енергия. Започнете като заместите белия хляб с черен хляб -по възможност с пълнозърнест. През първите двадесет дни на месец юли живота ви може да засенчат негативните аспекти на Марс и Юпитер с Нептун. Основна пречка за щастието ви може да стане ревнивостта, но и чувството за празнота. По това време избягвайте агресивното сексуално поведение и злоупотребата с алкохол.