Месечен хороскоп за юли, за зодия Везни
Месечен хороскоп за юли, за зодия Везни    Постоянно променящите се обстоятелства ще ви държат в напрежение през по-голямата част от месеца. Постарайте се да изключите ненужните притеснения. Във втората декада на месеца отношенията с деловите ви партньори могат да ви поставят пред необходимостта от сериозен избор. Необходимо е да направите сериозна преценка за възможните последствия в най-близка перспектива. Вслушвайте се в гласа на разума, а не в гласа на интуицията. В третата декада на месеца се очаква голямо натоварване в работата ви.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Възможно е да се наложи да пожертвате някои битови удобства и да оставате извънредно на работа. Постарайте се най-близките ви хора да се отнесат към това с разбиране и да не се сърдят. Вашите усилия ще донесат значителни бъдещи прихо­ди в семейния бюджет. Подредбата на небесните тела може да наруши плановете по отношение на кариерата ви. Не планирайте важни стъпки в това отношение в средата на месеца. Нежелателни са посещения и контакти с висшестоящи инстанции.
   През този месец, типичните Везни ги очакват много събития, които по един или друг начин ще повлияят на вътрешния им свят. Сега всичко, което се случва около вас обезателно ще намери отражение във вашите вътрешни преживявания. Този месец трябва да използвате за вашето духовно развитие. В противен случай той може да донесе някои неясни ситуации или неосъзнати преживявания.
   В първата декада на месеца ще можете да комуникирате с приятни за вас хора. През този период добре ще се подредят отношенията ви с приятелите. Втората и третата декада на юли ще ви донесе нови планове и идеи, които можете да обсъдите със своите близки. Само не забравяйте, че през месец юли трябва да прекарвате малко повече време насаме със себе си.
   Началото на месеца е добро време за личния ви живот и със сигурност ще доведе до положителни събития на любовния фронт. Ще ви радва отношението на вашата половинка, вниманието и грижите на близкия човек. Не лошо ще се подредят отношения та с колегите жени, с приятелките и роднините. Можете добре да си починете сред любимите хора, да установите нови запознанства. Важното през този период е да не изяснявате отношения и да не спорите напразно. През първата декада на юли дискусиите могат да ви въвлекат в кавги и спорове. Ако този месец сте планирали обсъждания и срещи, то най-продуктивно те ще преминат през втората и третата декада на юли. От полза ще ви бъде обмяната на мнения, със сигурност ще намерите разбира не от приятели, колеги и бизнес партньори.
   Везните, родени в началото на зодиакалния знак през целия месец не трябва да забра вят за своята повишена бдителност. Продължаващия от юни неблагоприятен период може да донесе негативни промени, затруднения в бизнеса и отношенията. Постарай те се внимателно да се отнасяте към създалите се обстоятелства, да не бъдете безотговорни и да не се поддавате на необмислени авантюри.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   През юли ще бъдете заети с професионални дела, които този месец ще се окажат за вас първостепенни. Всички възникващи проблеми се старайте да решавате самостоятелно – за това имате достатъчно сили и възможности. Не се опитвайте да привлече те за помощници приятели и роднини – може да имате неприятности. За самостоятелно обучение и творческа дейност този месец се вписва идеално, така че не пропускайте благоприятния момент. През юли личният ви живот ще се подреди добре. Месецът е подходящ за решаване на семейни проблеми.