Месечен хороскоп за юли, за зодия Дева

  Първата декада на месеца е изпълнена с очаквания за промени и обновления. Заемете се с изготвянето на лични и делови планове. Преминаването на важни планети през вашия слънчев знак може да предизвика повишаване на енергията ви и прекалено активни действия от ваша страна. Вие ще бъдете в състояние да вземете активно участие в случващите се събития.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Но не се престаравайте, за да не губите силите си и да не изпаднете в депресия, когато тези планети преминат в следващия знак. Физическата активност и спорт ще окажат по това време благотворно влияние върху състоянието на вашия организъм. Сега е подходящото вре ме да се погрижите за корекцията на фигурата си и да промените имиджа си.
   Проявя вайте повече самостоятелност. В началото на месеца вашите планове могат неочаквано да се на рушат. Не планирайте важни мероприятия през този период. Времето преди рождения ви ден е време, когато започва отброяването на личната ви Нова година. Древните астролози са считали, че през този период си струва да си направите равносметка, да въведете ред в работата и плановете си, да сложите всяко нещо на мястото му.
   През този период също така, е по-добре да намалите комуникациите и контактите, за да не прахосвате по този начин напразно енергия та си. Напълно е вероятно известно апатично настроение. Затова не бива да се преуморявате, отделяйте повече време за себе си.
   През юли типичните Деви ще показват повишена активност в почти всички сфери на живота. Ще стане по-решителни в действията си, ще можете да вземате смели решения. Въздържайте се от прекалена агресивност към околните. Също така е важно да се избягвате прибързаността в работата си – това може да доведе до неприятности или на ранявания. Енергията на този етап можете да насочите към спорта или различни видове физическа дейност.
   В първата декада на юли трябва да прекарват повече време на саме със себе си – това ще ви помогне бързо да възстановите силите си. Втората и трета та декада на юли много са подходящи за медитация и уединение. В такива моменти, могат да ви осенят интересни идеи.
   През юли Девите имат добри перспективи да осъществят плановете си, ползотворно да поработят и добре да си починат. Много от предста­вителите на вашия зодиакален знак с удоволствие ще общуват, пътуват и общуват с хората. Пътуванията и срещите ще ви донесат позитивни впечатления.
   Вие се харесвате на околните, очарователни и привлекателни сте, а и твърде секси. Периодът е много подходящ да направите нещо за личния си живот, да зарадвате себе си с покупки. Много от Девите ще се заемат с подобрява не на външния вид, ще се заемат с осъществяването на собствената си по-привлекателна външност. През този месец можете да се надявате на нови романтични запознанства, които ще прераснат в един силен брак по
любов. Запомнящ ще бъде отпускът ви.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Бизнесът също няма да ви създава проблеми. На висота са вашите интелектуални възможности, интелекта и красноречието ви. Може те да представите идеи, които ще заинтригуват ръководството и ще засилят позицията ви в колектива. Бизнесът ви е успешен, как то и всички преговори. Безпроблемно подреждате документацията си.
   Тези, които се явяват на изпити могат да разчитат на късмет. Вие печелите не само с ерудиция и съобразителност, но и с чар, външна и човешка привлекателност. Някои от вас ще получи положителни точки не само за ерудицията си, но и просто „за красивите си очи.“
   Основните събития през юли се отнасят до личния ви живот. Някои от вас неочаквано ще почувстват необходимост да се освободят от ограниченията, които налага брачния живот, във връзка с което ще увеличи вероятността от развод и временни раз дели. Въпреки това, стабилните семейства, в началото на втората декада на месеца, ще могат да се насладят на пълна хармония.