Месечен хороскоп за юли, за зодия Лъв
 
   През юли, най-важното за вас е да се на учите да контролирате емоциите си при общуване с началници, тъй като последствията от тези конфликти могат да бъдат катастрофални за вашата кариера. Също така бъдете внимателни в областта на личните взаимоотношения: всичко може да се поправи, ако не отлагате решаването на проблемите.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Проявете максимум топлина към човека, когото обичате – така ще можете да разчупите леда на отчуждението и неразбирането. Но недоразумения могат да възникнат и поради факта, че твърде много време отделяте на приятелите си, които постоянно се обръщат към вас за помощ и съвет. Раз бира се, това е хубаво, но и семейството не бива да се забравя.
  Предстои ви месец, наситен с най-разнообразни и разнопланови събития, както с добри, така и с лоши последствия. Бъдете до волни от това, което ви предлагат обстоятелствата. Трупайте сили и средства.
   Древните астролози са считали (и не без основание), че месецът, предшестващ рождената дата, е време за натрупване на сили, а също така и за въвеждане на ред в работата и плановете ви. Нищо ново в този момент нетряб ва да започвате. Напротив, завършете старите си дела, освобождавайте пространство за бъдещите си победи.
   Възможни са пери оди на апатия и меланхолично настроение. Най-добрият начин за преодоляване на това състояние е почивката. Затова, ако има те възможност и желание, вземете кратък отпуск. Всички варианти за преместване на пари, или за влагането им в някакъв бизнес, следва да се прецени внимателно, да се иска мнението и становището на по-опитни хора.
   Това ще ви спести много проблеми. Във втората декада на месеца се въздържайте от рисковани и необмислени действия. С пътувания на далечни разстояния и команди ровки е по-добре да изчакате.
   Възможни са недоразумения с оформяне на документите. В къщи близките ви хора ще ви окажат все странна подкрепа с практични съвети и съпричастие. Възможно е на моменти да усе тите скрито противодействие на своите пла нове. Не разкривайте мотивите за собстве ните си действия и постъпки.
  Разположението на планетите през месец юли ще донесе на Лъвовете активност във финансовите дела. През този месец можете да спечелите повече, бързо откликвайки на изгодните предложения. Този период може да стане за вас и много охарчващ – увелича ват се разходите за различни покупки.
   Първата декада на юли ще бъде благоприятен период за грижа около вашия външен вид. Сега вие ще можете да проявите своето обаяние и чар, привличайки към себе си допълнително внимание, в това число и от страна на противоположния пол. През втората и третата декада на юли ще се появи възможност да блеснете със своята ерудиция. Вие също така ще станете по-любознателни и безпроблемно ще осъществявате контакт с другите хора.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Лъвовете ги очаква един добър месец. Както и преди, имате много добри перспективи в бизнеса и личния си живот. През първите десет дни на юли са вероятни позитив ни събития на любовния фронт, отлична почивка, забавления, романтични срещи. Вие самите можете да станете инициатори на положителни промени. Доверете се на интуицията си, вслушайте се в знаците на съдба та.
   Втората и третата декада на месеца ще донесе възможности за дискусии, преговори, вие лесно ще поднасяте на околните своята гледна точка. Добри перспективи за тези, които се занимават с бизнес, явяват се на изпи ти, оформят документи. Можете да направите отлични покупки.
   Въпреки че, има вероятност да похарчите за себе си твърде много, но едва ли ще съжалявате за това. Юли е подходящ месец за пътувания, ваканция и почивка, нови запознанства, ангажименти, годежи, сватби. Много Лъвове ще са доволни от събития, които се случват през юли, но най-голям успех чака тези, които са родени в началото на зодиакалния знак.