Месечен хороскоп за юли, за зодия Близнаци
  Юли, ще запомните с много значими събития, естеството на които обаче не може веднага да оцените. В периода от 7 до 22 юли ще можете да заздравите контактите си, да решите проблемите, които възникват в отношенията. Но внимавайте да не станете заложник на чужди намерения. През третата декада на месеца ще се увеличи вероятността от развод и разрив в отношенията, както и от други неприятности. Да спасите положението ще ви помогне чувство за хумор и, разбира се, гъвкавостта ви.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  Средата на лятото не ви обещава значими събития, всичко ще бъде спокойно и ще върви по реда си. Ако имате намерение да излезете в отпуск, сега е подходящото време за това, като изключим водните пътешествия. Ако ви предстои да останете на бойния си пост на работа, то съсредоточете се върху вече започнатите неща, сега събитията ще изискват от вас да проникнете в същността на нещата, напълно вероятно е да промени те някои от обичайните си възгледи.
  А като цяло звездите ви обещават по това вре ме безветрие и спокойствие. В началото на месеца трябва да бъдете особено внимателни на пътя, а така също и да не взимате прибързани решения – последствията могат да се окажат много по-сериозни, отколкото пред полагате. В края на месеца ще ви зарадват приятни срещи и запознанства. Във вашия живот ще повее вятъра на промяната, затова изберете подходящия за него курс!
  Юли ще донесе на типичните Близнаци повишена активност в семейните дела. Сега вие ще бъде по-активни в отстояването на своята позиция в семейството, което обаче може да доведе до конфликти с вашите роднини. От друга страна, отношенията сега ще станат по-динамични и открити. Тази положителна тенденция се проследява през целия месец.
  Юли е благоприятен също за прилагане на физическа работа у дома. С други думи, това е добър период за започване на ремонтни дейности през месеца. Периодът е благоприятен и за недалечни пътувания. Ако се интересувате от развлекателни и романтични пътувания, то най-доброто време за тях ще бъде на първата декада на юли. Ако искате да разширят своя кръгозор, пътувайте през втората и третата декада на месеца.
  Този месец не трябва да поставяте акцент върху личния си живот и материалните въпроси. От втората декада на юли отношенията на личния фронт могат да станат причина за безпокойство и неудовлетвореност. Може да усетите студенина от страна на любимия човек, нежелание от негова страна да вникне и във вашите потребности. Не всички Близнаци ще бъдат доволни от свободното си време и почивката. Забавления и развлеченията вместо емоционално разтоварване може да доведат до умора или разочарование.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  Най-добрият начин за под държане на хармония в отношенията с другите ще бъдете умението ви да сте търпели ви и внимателни. Някой от представителите на вашия зодиакален знак може да бъдат огорчени от по-възрастни роднини или да им поставят несправедливи претенции. На работното място може да бъдат увеличени отговорностите, задълженията, които вие не искате да се изпълнявате.
  Появява се риск от травмоопасни ситуации на пътя, зад волана, вероятен е отказ на техниката, чупене на инструменти др. Юли не е най-добрият месец за активна почивка, за излизане в отпуск. Желателно е да намалите физическото натоварване, да отложите занимания та със спорт. Превключване на контактите в областта на приятелството и бизнес общуването – имате твърде големи положителни перспективи.