Месечен хороскоп за юли, за зодия Телец
   През юли ще се случат много значими събития, но тяхното естество няма да можете да оцените веднага. Разположението на планетите през юли говори за повишена активност и даже напоритост в отношенията с противоположния пол. През този горещ летен месец вие ще забележите, че топлината идва и в личния ви живот. Сега ви ще бъдете смели да осъществите нови запознанства, романтичните срещи ще стават все по-чести. Ако вече имате връзка, тогава също отношенията помежду ви ще станат по-динамични и интересни.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Ще почувствате необходимост от любовни приключения, към които и ще се стремите. За решаването на домашни и семейни въпроси много е подходяща първата декада на месеца. Втората и третата декада на юли са по-подходящи за обсъждане на натрупаните проблеми. Ако планирате срещи и преговори, насрочете ги за първо десетдневие на месеца. По това вре ме ще имате достатъчно късмет в контактите, а също така и добри новини, и положителни споразумения. От второто десетдневие на юли ще ви бъде трудно да се договорите с околните.
   Вие не може да не на мерите разбиране, да не намерите отклик на своите предложения. Някои ще покажат неуважение към думите ви, няма да дадат ход на плановете ви, а думите им ще засегнат вашето самолюбие. Ще постъпи те правилно, ако по това време се съсредоточите върху личния си живот.
   Втората и третата декада на юли е период на взаимност в любовта, на много добри перс­пективи за развитието на личните отношения, за романтични срещи, отдих в кръг от близки вам хора, за емоционално разтоварване. Успешни ще бъдат пътуванията и пътешествията ви. Можете да осъществите прекрасна ваканция. На почивката със сигурност ще бъдете заобиколени от поклон ници, ще започнете една красива любов на история.
   През юли, ще ви се предостави отлична възможност да подобрите не само личните, но и финансовите дела, да осъществите добри покупки. За Телците роде­ни в началото на зодиакалния знак, може да се осъществи положителен обрат в личния им живот, не е изключен голям успех в бизнеса. Юли е подходящ месец за решителни стъпки в личния ви живот – годежи, сватби, бракосъчетания. Венера и Луната сякаш са се уговорили да не ви оста вят в емоционален покой. Както се казва в песента, за това само ще си мечтаете. А в действителност ще има с какво да се занимавате през юли. И семейните грижи, и служебните задачи ще ви бъдат предостатъчно.
   От 8 до 14 юли  не трябва да поемате инициатива: в последствие тя може да се окаже на­казуема. Не си струва да поемате върху се бе си задължения, за да промените нещо в живота си. Имайте предвид, че затъмнени ята носят фаталност в живота ни и последствията от нашите постъпки през този период могат да бъдат доста по-сериозни, от колкото сме предполагали в началото. По следната декада на юли със сигурност ще вдъхнови Телците за преустройство на домашното огнище, за закупуване на нови предмети за бита, а също за промяна или модернизиране на интериора.
   Семейните Телци ще почувстват сигурна подкрепа от своите близки. Към решаване­то на вашите проблеми ще се присъединят членовете на семейството или родителите ви. Сферата на романтичните отношения няма да бъде особено значима за Телците. В първата и втората декада на юли са възможни проблеми с роднини. В семейните отношения през юли Телците не могат да разчитат на тишина и спокойствие. Както се казва, ако искаш мир – готви се за вой на. Започналите по-рано разногласия, сега могат и да продължат. При това с нова сила, особено в периода на действие на затъмнението.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   В отношенията с децата също ви заплашва противопоставяне. Трябва да се отбележи, че всичко това е специфика на вашите, понякога много емоционални, възприятия. Ако вашето дете не е свършило нещо както трябва, не бързайте да драматизирате, доверете се на своята разсъдителност и рационалност и постепен­но можете да се оправите с всичко.
   Бурята в семейните отношения ще стихне във втората половина на юли. През това време във вашия личен живот ще започне нов и позитивен етап. Положението на Венера и Плутон ви обещава фойерверк от приятни преживявания в интимната сфера. Възможно е ново попълнение в семейството. Това също е благоприятно време и за друго – за да можете да разкриете творческия потенциал у децата си, е уместно да ги поглезите с подаръци.