Месечен хороскоп за юли, за зодия Овен
   Юли ще донесе на Овните благополучие и увереност в собствените им сили. Това е прекрасно време за отпуск, далечни пътувания и нови впечатления. Можете да се заемете също така и с решаването на битови проблеми, укрепване на родствените и се­мейни отношения. По това време вие с лекота ще можете да се доверите на своите партньори както по отношение на бизнеса, така и за лични въпроси. За всичко ще имате достатъчно сили и творческа енергия.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   В периода от 9 до 14 юли се старайте да контролирате емоциите си – повишеният емоционален фон може негативно да се отрази на работата и отношенията ви. През последната декада на юли звездите ви предупреждават да не правите прибързани и необмислени стъпки. През този период не бива да изпитвате съдбата си в хазартни игри.
  Лекомисленото отношение към живота ще се обърне за Овните в неприятни последствия. В края на месеца ще ви се наложи да проявите желязна воля и издръжливост при решаването на важни въпроси. Типичните Овен през този месец ги очаква висока активност в работата. Сега можете да работите ефективно и доста енергично. Взаимоотношенията с колегите в работа ще станат по-динамични и откри ти, но са възможни и конфликти.
   През второто и третото десетдневие на този месец, работата ще ви донесе удовлетворение, не е изключено по това време и възникването на служебен роман. Наистина, за романтика е по-подходяща първата декада на юли.
   По това време ви очакват нови запознанства и срещи. Подобряват се отношенията в съществуващите връзки. Повишава се по това време и творческата енергия, появяват се нови възможности за хармонично взаимодействие с вашите деца. В първото десетневие на месеца е по-добре да се заеме те с личния си живот, вместо да подреждате нещата си в работата. Вие и околните лошо се разбирате помежду си, няма да ви бъде никак лесно да съгласувате гледната си точка.
   Самоувереността е способна да подведе тези, на които им предстои да вземат из­пити. За да можете бързо да получите разбиране не използвайте красноречие, а обаянието и чара си, които по това време у вас ще бъдат в изобилие. Усмихнете се и това е достатъчно да спечелите благоразположението на околните. Първата декада на месеца е добро време за отдих, забавления, романтични срещи.
   Много Овни с удоволствие ще се заемат с любимите си дела, ще намерят време за емоционално разтоварване. От второто десетневие на юли можете да планирате срещи и отговорни и важни преговори. Изглаждат се всички противоречия с околните, разбирането е пълно, сега приятели и колеги с интерес се вслушват във вашето мнение. Настъпва благоприятно вре ме и за тези от вас, на които им предстои да се явят на изпит, да се изявят пред публика.
  Овните, родени в началото на зодиакалния знак, през целия месец са активни и предприемчиви. Вие не може да седите на едно място, пълни сте с идеи и планове, които бързате да въплътите в живота. Но не надценявайте своите възможности. Обстоятелства не винаги ще бъдат благоприятен за вашата инициатива.
   Небрежността може да ви вълече в неприятна ситуация, от която ще ви бъде трудно да се измъкнете. За много хора започва период на интензивно духовно търсене. Предишните цели и идеали вече не ви вдъхновяват, а новите изглеждат неясни. Съветваме ви да използвате това време да се отпуснете малко, да посети тези места, където сте били щастливи. Когато се успокои те и се отпуснете, могат да ви осенят значи ми идеи, които малко по-късно ще можете да реализирате.
  В началото на юли ще можете да се насладите на хармония в любовта, но скоро отношенията с близките могат внезапно да се влошат.
   Освен това, желанието ви за не зависимост, което от време на време обичат да проявяват Овните, болезнено ще засегне чувствата на вашия партньор. Вероятно през втората половина на месеца ежедневната работа няма да ви позволи свободно да разполагате със себе си. Отношенията ви с половинката малко ще зависят от ваши те желания. Близкият човек ще ви разбере и ще ви подкрепя, ако споделите с него мислите и преживяванията си.
   Мъжете Овни в средата на юли ще бъдат склонни към недо­верие и ще започнат да преувеличават обстоятелствата. В тях ще се събуди духът на шампиона, на тях ще им бъде трудно с някои неща да се примирят и да направят крачка напред.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Дамите ще бъдат в по-изгодно положение. Жените-Овни ще съумеят да удържат емоционалните си изблици, за да не се раз бие семейната лодка в битови проблеми и други неочаквани препятствия. Проявете изобретателност – и вие с лекота ще можете да разпалите огъня на страстта във вашия избраник.
   В последната декада на юли някои от Овните ще получат възможността да по правят някои от грешките си и да възвърнат предишните си отношения. Ако за вас това е важно – не изпускайте шанса си. В битови те дела през юли е най-добре да не се нахвърляте на големи проекти, като например да ремонтирате всичко, което е било предвидено да се ремонтира през следващите пет години. Заемете се с това, да направите дома си по-уютен и по-приветлив. С младо то поколение се старайте да бъдете по-де­мократични.