Любовен хороскоп за месец юли
Любовен хороскоп за месец юли   ОВЕН
 През юли ще настъпи на важно развитие в романтичните ви отношения, което ще зарадва не само вас и вашата половинка, но и вашите близки. Вашата изобретателност ще очарова хората около вас и ще ги кара да ви се възхищават. Постарайте се да изненадате партньора си и ще преживеете наистина вълнуващи моменти заедно.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
 ТЕЛЕЦ
  Сегашната ви любов ще ви донесе много радост, щастие и романтика. Ще чуете думите, за които винаги сте копнеели. Общо взето целият ви любовен живот е розов. Тези със сериозна връзка могат да изненадат половинката си с екзотична почивка.
 БЛИЗНАЦИ
  Вашите неповторими обаяние и харизма ще ви спечелят симпатиите на противоположния пол. Звездите ви съветват да поддържате добре този имидж и да сте в течение на клюките. Увеличете социалните си контакти. Ще настъпи успокоение в отношенията ви с последната ви любов.
 РАК
  Любовта витае във въздуха през месец юли. Сега тя ще приеме и физически образ. Бъдете готови за много приключения. Вероятно ще присъствате на малка религиозна церемония. Въпреки че сте планували да прекарате това време с половинката си, ще се радвате на Божията благословия за дълготрайна и процъфтяваща връзка.
 ЛЪВ
  Вашата щедрост и чар ще ви спечелят нови приятели и романтични моменти през месец юли. Все пак за женените ще има лек период на неудовлетвореност от страна на партньора. Но се опитайте да подходите към тези моменти с внимание и да запазите романтиката в отношенията си .
 ДЕВА
  Близко лице ще ви обсипва с ласки и ще ви вдъхне спокойствие в началото на месеца. Това ще зареди положително вашия любовен живот занапред. Третата седмица от месеца, може да ви се стори леко напрегната, защото ще имате много социални контакти и събития, на които да присъствате. Но в никакъв случай не забравяйте да се погрижите за семейството си и за любимия човек.