Какво подсказва зодията за любовния му живот?
  Искате ли да научите нещо повече за мъжа, когото харесвате? Открийте какво разкрива зодията за любовния му живот!
   Овен
   Тези мъже са изключително динамични и обичат да поемат контрола в различни ситуации. Всичко, което трябва да направите, за да ги впечатлите, е да покажете своята недостъпна страна. Правете деликатни комплименти и не забравяйте да се смеете на шегите им.

   Телец
   Мъжете телци могат да бъдат изключително упорити и бавни на моменти, но ако се съобразите с тези им качества, те със сигурност ще оценят вашето търпение. Пропуснете момента с убежденията, че не са прави в дадена ситуация. Вместо това им позволете да ви обяснят нещата в свой собствен стил.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Близнаци
   Близнаците обичат да се забавляват и за да ги спечелите, е необходимо да предизвикате техния интерес. Предложете им нови за тях дейности, за да бъдете сигурни, че времето с вас им доставя удоволствие. Мъжете от този зодиакален знак трудно поемат ангажименти, а още по-трудно се впускат в дългосрочни взаимоотношения.
   Рак
   Мъжете от зодия рак са очарователни и срамежливи. Те са съвместими с представителките на всички зодиакални знаци, така че действайте смело, но в никакъв случай не се натрапвайте. Впечатлете го с романтични планове, за да докоснете неговите емоции, но без да го засрамвате. Ако се чувстват насърчени, мъжете раци обичат да показват своите истински чувства.
   Лъв
   Лъвовете са мъже, зажаднели за внимание. Те държат да контролират нещата през цялото време. Носейки маската на чаровник, създават впечатление, че всяка жена мечтае да бъде тяхна половинка. Внимание! Научете се как да общувате с тези мъже, за да не ви разочароват.
   Дева
   Мъжете деви са склонни да бъдат прекалено критични и загрижени. Те обръщат особено голямо внимание както на техния собствен, така и на вашия външен вид. Ако имате среща с дева, бъдете готови да ви сканира от главата до петите.