Как различните зодии казват „Обичам те“?
 Всяка зодия има свой собствен начин, по който изразява любовта си, така че не е зле да знаете какво можете да очаквате от всеки от тях.

   Овенът ще каже нещо винаги в моменти на въодушевление, така че не можете да бъдете напълно сигурни дали го мисли или не. Рядко забравят, че са декларирали любов към някого, затова може да не обръщате прекалено много внимание на изявленията му.
   Телците ще изрекат тези магически думи в момента, който смятат, че е правилният, така че може и да почакате доста, докато го чуете.
Въпреки това, за тях е важно така че от тази гледна точка, чакането ще ви се отплати.
  Близнаците никога не са скучни, което невинаги е положително. И да ви кажат, че ви обичат, след няколко дни може да отрекат, че са го казвали.
   Ракът ще заяви любов само тогава, когато наистина я усети и мисли, но е възможно и да го каже малко по-рано. Въпреки това, тъй като трудно се отказва от връзките, няма страх от избързване.
   Лъвът гледа на изявление на любов много сериозно и добросъвестно, така че ще го направи доста официално. Не иска да харчи напразно време или думи, така че смята, че ако веднъж го каже, е достатъчно за дълго време.
   Девата не мисли за начина, по който трябва да заяви любовта си, така че ще го кажа доста замаяно и малко смотано, но в крайна сметка ще излезе симпатично. Никога не оттегля думите си, така че можете да бъдете спокойни, ако веднъж го чуете.