Месечен хороскоп за юни, за зодия Риби
 Разположението на планетите през юни може да ви донесе неочакван късмет във финансовите дела. Сега можете да получите неочаквани подаръци, спонтанна печалба, ще имате голям шанс да спечелите от лотарията.

Възможно е да можете да направите и необичайни покупки или да придобиете вещи, за кои то отдавна мечтаете.
   Каквото и да става, но тенденцията е забележителна: имате късмет с парите. През първата половина на месеца също се засилва и романтичното ви настроение. Този период ще бъде успешен за нови романтични запознанства и срещи. По това време ще мо­жете да се реализирате в творческата дейност.

   За работата ви успешна ще бъде през втората половина на месеца. Сега ще можете да изгладите взаимоотношенията си с колегите.
   Началото и края на месеца са подходящи за дискусии, преговори, бизнес и приятелски срещи. На късмет могат да се надяват тези, които учат, предвиждат изявления, оформят документите. След 10 юни да се постигне разбиране с окол­ните ще бъде трудно.
   Документацията ви ще бъде доведена до задънена улица, решаването на въпросите ще се отложи. Късмет може да се отдръпне от тези, които учат и вземат изпити. 10-15 юни са трудни дни за Рибите, родени в началото на зодиакалния знак. В този период не е желателно да пътувате далеч от дома, да уреждате преговори и определяте срещи.
   Бъдете внимателни в транспорта, при изпълнение на физическа работа. По-добре е да намалите натоварването, да отложите спорта за по-нататък. Някой от вас може да ги подведе техниката, да се провалят планове и договорености.
   Началото на лятото за вас ще бъде напрегнато в емоционален план. Всяка небрежно подхвърлена дума или фраза могат да станат причина за кавги и конфликти. Затова се постарайте да контролирате мислите и думите си, за да не влошавате взаимоотношенията си.
   Далечните пътувания е по-добре да отложите. Възможно е да ви се наложи да тръгнете срещу себе си и да пожертва те за нещо собствените си интереси. Ще имате напрегнат месец, затова се мобилизирайте и се постарайте да изпълните дадените обещания.
   Не участвайте в каквито и да било авантюри.