Месечен хороскоп за юни, за зодия Водолей
  През този месец можете да се запознаете с необикновени хора. Бъдете готови за появата им в заобикалящото ви обкръжение!

Това могат да бъдат и ва­ши съседите си или някой страничен, който този месец ще пътува до вас в обществения транспорт. Вгледайте се в тези хора, може би появата им във вашия живот не е случайна и ще ви помогне да промените нещо в себе си.
     Юни може да ви донесе и необичайни или спонтанни пътувания, кратки пътешествия. Ако сте си мислили да си взе мете отпуск, то сега му е времето. Не предприемайте излишни рискове през този месец. Бъдете концентрирани и внимателни, не провокирайте конфликти, пазете се от опасни компании и посещения на потенциално опасни места. В сексуалната ви активност през този месец ще бъде отбелязан значите лен ръст.

   В началото на юни ще продължи проблемът с недоразуменията, несъгласието, дразнещи ви и в предишния месец. Някои от Водолеите ще се скарат с приятели, ще се обидят от думите на близки. Можете да загубите документи, както и да съберете необходимите подписи, да постигнете равновесие в интересите на бизнес преговори.
   Късметът може да се отдръпне от тези, които имат изпити. Ако искате ефективно да реши те проблемите си, не бързайте. Бизнес и приятелски срещи е по-добре да планирате след 10 юни, когато ще се появят благоприятни възможности за това.
   Изглаждате отношенията, появява се заинтересованост от съвместни проекти. Късмет ще усмивка на онези, които учат, подписват договори, планират из казвания. Втората и третата декада на юни ще донесе добри възможности на Водолеите с творчески професии и работещите в областта на рекламата, посредничеството, педагогиката.
    Проблемите, с които можете да се сблъскате през втората половина на месеца, ще бъдат свързани с личния ви живот. Не всички от вас, ще могат да постигнат необходимото разбиране с близките си и хармония в чувствата си. Разумно управлявайте паричните си средства, въздържайте се от прибързани и необ­мислени решения в бизнеса.
   Началото на лятото за вас ще бъде напрегнато в емоционален план. На първо място объркването в чувствата ви ще бъде обусловено от събитията в личния ви живот. Юни – това е времето, когато предстои емоциите да се подчинят на разума, при конфликти не бъде те мързеливи, а подредете всички фактори по „местата им“.