Месечен хороскоп за юни, за зодия Дева
 В първия месец на лятото трябва да бъдете особено бдителни. Да седите на едно място ще бъде трудно, тъй като при вас сега се забелязва повишена жажда за приключения и промени в живота ви. През този период се постарайте да вземате максимално обмислени решения и да избягвате излишните рискове. Но това не означава, че и силно трябва да се притеснявате от неприятности: всичко, което се случва сега, може би в бъдеще ще донесе положителни резултати.

   В интимните отношения вече е възможно да опитате нещо ново. Участието ви в инвестиционни проекти, особено спонтанно през този месец не е желателно. Вашата лична активност и напоритостпрез този период ще се увеличи, ще станете по-решителни. Този период е благоприятен за активен отдих, физическа работа, спорт.
   За да се договорите ползотворно с околните, използвайте благоприятните възможностите, които ви се предоставят в първата декада на месеца. След 10 юни ще настъпи неподходящо време за дискусии, преговори и делови срещи. Може да срещнете трудности при оформянето на документи, неприятна информация, неразбиране от страна на приятели и колеги. Не всички споразумения ще бъдат изпълнени от вашите бизнес партньори, а по някои въпроси няма и да се споразумеете.    Отложете изясняване то на отношенията, опитвайки се да си изясните сложните въпроси рискувате да всичко да стане още по-объркващо.
   В края на месеца, ситуацията по отношение на контактите ви се нормализира. Отношенията ви с околните ще станат по-спокойни и ще бъдете в състоя ние да установите точните връзки. Девите, родени през първата декада на знака, енергично пристъпват към действия. Изпълнението на много от вашите планирани проекти ще зависи от целеустремеността, всеотдайността и професионалните ви качества. Настъпва добро време за пътуване, пътешествия, спорт, активна почивка. Можете да се заемете с възстановителни оздравителни процедури, как то и с полезно за вас самите физическо натоварване.
   Оформят се прекрасни условия за разширяване границите на вашата делова инициатива и полезни запознанства. В сферата на общуването първата полови на на месеца се характеризира не само с външна защитеност, но и с вътрешна стабилност и увереност в утрешния ден.