Месечен хороскоп за юни, за зодия Лъв
   В третата декада ви предстои да се зaемете с работа, която отдавна чака свое то решение, а също и да изпълните обещанията си. Като оправите дълговете си, ще можете да плавно да се придвижва те напред.
   Вашите близки отношения ще намерят обща опорна точка и ще развият съвместния ви живот с любимия човек в правилната посока. Все още е твърде рано да се говори за щастливо бъдеще, обаче, перспективите на вашия съюз са много, много окуражаващи.

   През първата половина на месеца се постарайте да изграждате хармонични се­мейни отношения, благоустроявайте бита си. Вашето въображение ще се справи от лично с тази задача. Макар че, можете да се отпуснете и да направите всичко прекалено помпозно. Опитайте да предприеме те съвместни излети сред природата, най-добре на брега на някой язовир. Дори една обикновена разходка по крайбрежието на язовира, ще ви накара да почувствате прилив на сили. В отношенията с децата – проявявайте разбиране и доброта. Те ще бъдат възхитени от комуникацията с вас и личния ви пример.
   Първият летен месец ще ви зарадва и с увлекателни романтични запознанства. Вашето чувство за естетика, интелигентност и артистичност ще ви направи неот­разими. Струва си да поемете инициатива та. Не сте далече от драматичните проме­ни в личния си живот.