Месечен хороскоп за юни, за зодия Лъв
 За типичните Лъвове през юни може да възникне силно желание за нови знания. При това сега ще ви интересуват новостите в науката или нещо необичайно.

Значително се засилва и влечението ви към разширяване на собствения ви кръгозор.
   Този месец е идеалният период за различни пътувания и общуване с чужденци. Пътувайте до тези страни, в които ни кога не сте били, или предприемете екзотично и необичайно по своя характер пътешествие. През този месец, повишена активност при вас ще се наблюдава и във финансовата област. Наблюдава се силен стремеж както към заработване на средства, така и към харчене.  
   Първата полови на на месеца е благоприятна за развитието на вътрешния ви свят. По това време, ще бъдете склонни да прекарвате време то си насаме със себе си. Втората половина на месеца е отличен период за козметични процедури и грижи за външния ви вид.

   Юни за много Лъвове ще бъде един от най-добрите месеци на годината. Установява се разбирателство с околните, вие можете лесно и безпроблемно да се до­говорите с колеги и приятели. Юни може да донесе успех на тези, които работят в сферата на компютърния бизнес, информационните технологии, свързани с чуж­дестранни партньори, пътуване в чужбина по работа или планиране преместване в чужбина за постоянно.
   Можете да взе мете решение за повишаване на образо­ванието, записване на интересуващи ви курсове или изучаването на чужд език. През този месец са възможни внезапни положителни обрати в съдбата ви. Това е особено валидно за Лъвовете, родени в самото начало на зодиакалния знак. Няма да имате време и да се огледате и ще се случи онова, за което толкова отдавна си мечтаете.
Не разпилявайте енергията си в различни посоки, ако се съмнявате, че може те да „носите две дини под една мишница“.
   Съсредоточете се върху един важен, сериозен въпрос и късметът ще бъде на ваша страна. Разчитайте и на помощ от приятели и единомишленици. А така също и на своето собствено творческо ми­слене, оптимизъм и голяма жизненост.
   Ако искате да започнете нещо от нулата и да отворите нова страница в живота си, то сега е подходящото време да започнете да пишете този „нов сценарий“.
   Голяма роля ще изиграят приятелите, съвместните пикници и уикенди, а така също и обикновените разговори на „глътка кафе“ ще сгреят душата.
   Времето е подходящо и за начало на учебни курсове, професионално образова ние. Получените знания и нови запознанства ще се отразят благотворно на по нататъшната ви съдба.
   Средата на месеца – време, в което можете да жънете плодовете от минали ини­циативи. Всичко зависи от изработеното преди. Ако зад гърба си имате солиден ба­гаж от знания и опит, никакви препятствия няма да бъдат в състояние да променят плановете ви.