Месечен хороскоп за юни, за зодия Рак
 Разположението на планетите през месец юни може драстично да промени целите ви. Приоритетите ви сега може сериозно да се променят.

Много е важно да се опитате да избегнете спонтанните решения – те не винаги могат да бъдат оправдани. Но ако чувствате, че нещо отдавна трябва да се промени, то сега е моментът да го направите.
   Промените, в частност, могат да засегнат и кариерата ви, като можете да решите да промените не  толкова място, колкото посока та на своята дейност.

   По време на пътуване в собствена кола през този месец типичните Раци следва да проявят повишено внимание. Бързането и нарушаването на правилата за движение непременно ще предизвика проблеми на пътя. През първата половинана месец можете с успех да се заемете със своята външност. За покупки по-успешна ще бъде втората полови на на юни.
   За Раците, родени през различни периоди от своя зодиакален знак, юни няма да премине еднозначно. Повече положителни възможности има за тези, които са родени през втората половина на знака. Те могат да се надяват на успешен личен живот, на печеливш бизнес, хармонични отношения с околните. Ще ви съпътства добро настроение и симпатията на познати и непознати. Добре ще се устрои почивката ви, общуване то с роднини, деца, близки и любими хора.    Те ще засвидетелстват внимание към вашите чувства.
   При тези от вас, които са родени в средата и в самото начало на знака, може да има проблеми. Може да се чувствате уморени, не са изключени резки промени в настроението, не удовлетвореност от живота. Не е време за големи планове. Не насилвайте общуването си с началството и търсенето на помощ и закрила от други влиятелни лица. Възможно е влошаване на позициите ви в работата, поява на напрежение в отношенията ви с колеги или ръководство. Сега не е най-добрият период за амбициозни проекти, най-важното е да запазите постигнатото, а не да преследвате нови цели.
   Започва травмо-опасен период, така че да бъде изключително внимателни при работата с техника и електроника. Раците, родени в началото на зодиакалния знак, не са желателни въздушни полети.
До един месец преди рождения ден на всяко човешко същество, облаците над небосклона се сгъстяват. По този начин съдбата ни предлага да се вгледаме в миналото, в изминалата една година, да си направим съответните изводи и рав­носметка на нашето развитие. Вие сега също не сте изключение. Затова не се учудвайте, ако в настроението ви се появят нотки на апатия, на бюрото ви – купища книжа, а абонамента ви във фитнес клуба приключи.