Месечен хороскоп за юни, за зодия Близнаци
 Юни може да ви донесе много необичайни планове и идеи. Но не ги смятайте за напълно неосъществими! Сега ваши те идеи може да изглеждат странно, но след известно време те могат да се на рекат блестящи.

Ето защо не бързайте да действате, като идеите, които ви идват в този период, не отхвърляйте, а обезателно съхранете. По-късно ще можете да ги анализирате и доработите. Възможно е през юни да се появят сред приятелите ви и много оригинални и необичайни личности, общуването с които ще бъде за вас интересно и запомнящо се.

   Юни ще бъде един добър период за поемане на иници ативата в семейните отношения. Просто понякога се опитвайте да отстъпвате пред близките ви хора. Първата половина на месеца е благоприятен период за покуп ки и финансови операции. За общуване, пътуване и по-чести разходки най-добра е втората половина на месеца.
   Първият месец на лятото ще донесе стабилност и равновесие в живота ви. Все пак това е нещо, което често не ви достига… Юни не предразполага към напрегната работа, затова не планирай те важни дела, нека всичко да върви по реда си. А вие няма да загубите, ако из ползвате това време за себе си: хобита, любими занимания, общуване с приятели или с интересни книги, запишете се в нови курсове – въобще всичко, което е интересно за вас самите.
   Втората половина на месеца за вас ще бъде по-успешна. Звездите обещават да изпълнят желанията ви, освен ако не сте замислили нещо лошо. Месецът е отличен за пътувания и обучения. Освен това, съдбата ще ви за радва и с нови запознанства и интерес ни срещи.
   Юни е един противоречив за вас месец. Животът ще ви поднесе и приятни изне­нади, и трудности. За всички Близнаци през юни ще бъде отбелязано засилва не на интелектуалния потенциал, съобразителност, находчивост, красноречие. Можете да очаквате успех в преговорите, победа в дискусиите, успех на изпити. Делата, свързани с пътуване, прилагане на физическо усилие и спортните занимания е по-добре да планирате за първата половина на месеца.
   След това в реализацията на плановете могат да се появят пречки, дейността може да бъде затруднена. Напрежението, суета, досадни дреболии могат да повлияят на планираните дейности. Близнаците ще трябва да участват в не много интересна ра­бота. Усложнени ще бъдат отношенията с мъжете колеги. Но началството ви под­крепя, така че в трудни ситуации е добре да се потърси помощ от страна на шефа.