Месечен хороскоп за юни, за зодия Телец
През този месец, типичните Телци могат да очакват доста странни събития, необичайни и загадъчни. Не е изключено да се сблъскате с нещо необяснимо и само подсъзнателно или интуитивно ще бъде в състояние да предполагате какво е то.

Просто бъдете подготвени за такива събития и не ги възприемайте с излишни опасения. При това положение на планетите всичко това може да бъде напълно нормално. Ако искате да се отправите на кратко пътуване, то трябва да го планирате за първата половина на месеца. По това време вие ще забележите, че ежедневното ви общуване е станало по-приятно. През втората половина на месец юни решавайте въпроси, свързани с недвижими имоти, вземете повече участие в семейните дела.

   Не очаквайте през юни особени успехи и подаръци от съдбата. Изглежда, че за сега Телците са изчерпали своя лимит до последно. За вас месецът ще бъде труден най-вече в емоционално отношение, през този период сте способни често да правите от мухата слон. Не приемайте случващото се твърде близо до сърцето си, защото освен вашата емоционална връзка, други причини за емоции, е малко вероятно да има. По вероятно е вашият организъм по този начин да реагира на елементарната умора. Ако не можете да излезете в отпуск, то по-често си позволявайте уикенди извън града, пикници, разходки сред природата.
   Външни събития през юни няма да позволят на Телците да се отпуснат, ще трябва много време, за да успеете, как то в работата, така и в личния си живот. Позицията на Слънцето говори за това, че е време да се справите със стари дела и обещания.
   Първата седмица на юни ще донесе успех в бизнес комуникацията. Използвайте благоприятните възможности, за да защитите своите становища, да придвижите важни за вас проекти. През втората и третата декада на месеца вниманието на типичните Телци може да се премести в областта на материалните и финансовите дела. Това е време да помислите за спестявания, инвестиции, разпределението на средствата. Юни е добър месец за покупка на кола, компютър, домакински уреди. А с втората декада на месеца можете да планирате пътувания, активна почивка. Не се отказвайте от предложение за командировка.