Месечен хороскоп за юни, за зодия Овен
Разположението на планетите през първия месец на лятото обещава на типичните Овни необичайни събития. По същество това ще бъдат някои приятни сюрпризи и неочакваности, които ще ви се случат.

Възможно е през този период да откриете в себе си нови способности или късмет, а работата ви внезапно да се увеличи. Първата половина на месеца ще бъде белязана от положителни събития в семейния живот и отношения та с вашите близки роднини. През втората половина на юни късмет ще дойде и в личния ви живот. Съществуващите отношения ще станат по-топли и романтични, а тези Овни, които все още не са срещнали любовта, ги очакват интерес ни и романтични срещи.

   Първата половина на месеца не е най-успешното ви време. Явните ви успехи ще започнат да привличат завистници. Интриги и клевети могат да ви направят уязвими. През този период ще изхабите много сили, за да изяснявате кой е крив и кой – прав. Изберете правилната позиция на поведение – заявете своето мнение, запазете спокойствие и не се поддавайте на провокации.
   Втората половина на юни ще подари на Овните нови, интересни срещи. Свежестта на възприятията ви и творческите ви способности ще привлекат на ваша страна късмета. Всичко ще ви се отдава с лекота. Това е отличен период за тези, които се занимават с умствен труд, за създаване на документи, за написване на трудове.
   Юни със сигурност ще премине добре за повишаване на умствените и физически сили. Овените, родени в края на зодиакалния знак, може да предприемат едно интересно пътуване, да получат удоволствие от активния отдих, с полза за здравето да се заемат със спорт. Ще ви радват контактите, срещите с приятели, общуването в деловата сфера. До 25 юни може да очакват успех тези, които учат, явяват се на изпити, водят преговори. През втората половина на месеца се урежда личният ви живот, ще ви споходят ярки емоции и положителни впечатления. Започва идеалното време за любов, за проява на чувствата, време за почивка, развлечение, емоционално разтоварване, както и за решаване на финансови и бизнес въпроси.
   На много Овни юни носи добри събития, но със сигурност се отличават тези, които са родени в началото на зодиакалния знак. Вие сте пълни с идеи и планове, не можете да стоите на едно място. Във вашия живот може да се случи нещо извънредно, необичайно, а щастливо стечение на обстоятелствата може бързо да ви придвижи по пътя на успеха. Можете да решите да направите това, което в продължение на години изглеждаше невъзможно, върху плещите ви ще легнат големи дела и проекти. Някои ще направят бързи стъпки по кариерната стълбица, а други ще осъществят житейските си мечти. Юни ще донесе успех на творческите професии. Верен помощник по всички въпроси, ще ви бъде интуицията, така че доверие-те се на своето предчувствие.