Страстта и любовта според зодията
   Страстта и любовта според зодията

   ОВЕН
   Да се доближите до нея не е лесно, защото тя не обича да бъде избирана и много открито го заявява, защото тя е тази, която избира партньорите, която решава кой и нейната дума трябва да бъде последна. Вярно е, че обича да позира, има своите капризи и понякога поставя изисквания, които сама никога не би изпълнила.
   Въпреки това, жената Овен е любимка сред противоположния пол, защото тя е като магнит, който ги привлича.
   ТЕЛЕЦ
   Представителките на тази зодия са много женствени. Обичат да бъдат ухажвани и закриляни, а най-много харесват мъже, с които се чувстват обичани и красиви. За жените Телец клишета не съществуват, така че всяка изненада и знак на внимание в нейните очи е голям плюс. Те мечтаят за стабилност и любов и не са склонни към изневяра, но го очакват от партньора. Обичат елегантни и очарователни мъже със стил, които знаят какво искат и как да го постигнат.
   БЛИЗНАЦИ
  Жените Близнаци са толкова живи, че най-важно за тях е партньорът им да следва темпото им. Обичат да бъдат влюбени и тогава са готови да дадат всичко на партньора си. Въпреки че обичат да кокетничат и да се радват на мъжкото внимание, но когато намерят подходящия партньор, те не мислят за други мъже, нито за изневяра. Много е важно партньорът им да ги разбира, а доверието е един от най-важните елементи от връзката. Нетърпеливи за знания, имат фантастично чувство за хумор и обожават срещите с хора и компаниите.
      РАК
   Много чувствителни и интуитивни души, жените Раци ще привлекат състрадателен и романтичен мъж. Представителките на този знак следват чести промени в настроението. Обичат стабилност и привличат стеснителен мъже. Този знак управлява сърцето и точно заради това са много внимателни и бавно навлизат в сериозна връзка. Но след като допуснат мъжът в своя свят, стават верни и смятат за свещена връзката. Вързани са за семейството и от партньора си очакват същото.
   ЛЪВ
   Където и да се появят, привличат внимание. Излъчват енергия и топлина, което привлича мъжете, особено силните мъже. Живи и позитивни, Лъвиците обожават да бъдат влюбени и се радват, когато партньорът им ги обсипва със скъпи подаръци и изненади. В работата и живота обичат стабилност, но в любовта са готови на всичко. Докато вярват в любовта на партньора си, ще дадат всичко от себе си, но вече при първите признаци на несигурност за верността на партньора, ще бъдат готови за нови завоевания.
   ДЕВА
   Перфекционистки които от партньора си очакват да прихване от тях тами много силно изразена черта. Тяхната еднакво силна черта е чувствителността. Когато се влюбят в своя партньор ще си позволят да бъдат точно такива, каквито са. Те помнят годишнини и важни моменти и обичат да приготвят малки и сладки изненади. Много са интелигентни и стоят зад мнението си винаги, така че е трудно да ги убедите в обратното. Обичат различни типове мъже, а основна функция е в любовта да не влизат само със сърцето, а и с главата си.