Най-добрите черти на мъжа според зодията му
Най-добрите черти на мъжа според зодията му

  Овен
   Винаги можете да разчитате на него. Обещал ли е нещо, ще го направи със сигурност. Без да ви се размазват и глезят излишно, те ще се грижат истински за вас и никога няма да ви оставят да мъкнете сама тежките чанти или да се приберете от работа в дъжда. Под завивките са толкова страстни и бързи, колкото и са избухливи, когато се ядосат.
   Телец
   Няма да останете гладна, за Телецът храната е свещена и трябва не само да присъства винаги в живота на една ръка разстояние, но и да е хубава, гурме (Телците знаят как да си угаждат). Телецът е рекордьорът на зодиака по дълги и стабилни връзки. Той иска в живота му всичко да е надеждно, затова и разпилените срещи със случайни дами не са му по вкуса. Ако той реши, че ви иска, ще бъдете негова и ще ви даде стабилност и закрила.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
   Близнаци
   Никога няма да ви е скучно с тях. Веднъж хванат ли ви за ръка, ще ви понесат към невероятни приключения и ще се заливате от смях на историите им. Най-добрите оратори от целия зодиак, щедри и добри към всички пъплещи по земята същества. Колкото и да забравят (предимно важни неща), толкова и ще помнят до живот нещо, което вие сте казали и на тях им е направило впечатление. Умеят да правят изненади и са страхотни в целувките.
   Рак
   Не е мит това, че раците обичат уюта и спокойствието. Ако искате да пиете чай в топлите прегръдки на любимия в петък вечер, да си говорите мили неща или да си четете един на друг книга, то това е вашият мъж. Нежни любовници и никога не биха ви вдигнали грозен ревнив скандал, нито пък биха се опитали да ви обсебят. Най-искрено искат семейство и деца още в 20-те си години. За тях „развод“ е мръсна дума, мечтите за дом и сватба се появяват още преди партньора.
   Лъв
   Няма как да не се почувствате като истинска царкиня около тях. Знаят как да поглезят жената до себе си и не обичат излишните игрички, те са под нивото им. Страстни любовници – да задоволят качествено партньорката си за тях е въпрос на чест и достойнство. Както се грижат за собствената си особа, така желаят да обгрижват и жената до себе си.
   Дева
   Шансът Девата да изневери е почти нулев. За тях това е пълна глупост, която би разбила добре подреденото им семейство, а порядките и доброто представяне пред обществото са особено важни за тази зодия. Девата ще планира романтично пътешествие и предложение за брак година по-рано до най-малките подробности. Това е другият най-семейно ориентиран знак след Раците. Ако искате точни и ясни отношения, без излишни усложнения и мелодрами и живот в спокойствие, това са вашите хора.