Месечен хороскоп за май, за зодия Риби
    Месец май ще зарадва представителите на зодия Риби с приятни събития и добро настроение. Ако отрано замислите всички свои начинания,  тогава всичко ще бъде успешно. Имате желание за промяна на обстановката
   Този месец, звездите препоръчват да се вслушвате в мнението на другите. Ако получите някакво предложение, не бързайте да го отказвате – то може да бъде много полезно за вас. Последната седмица на месеца ще бъде много трудно за вас, защото трябва да се правят неща, които изискват много усилия.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Любовен хороскоп Риби месец  май
   Представителите на зодия Риби като цяло през май ще бъдат в романтично настроение. Вашата половинка ще подкрепя вашите желания.
   В допълнение, през месеца ще привличате  вниманието на противоположния пол. Въпреки това, звездите не препоръчват странична връзка, защото вашият партньор ще бъде в състояние  много бързо да ви разкрие. През втората половина на месеца, се заловете с укрепването и подобряването на съществуващата си връзка.
   Хороскопът  ви съветва в този месец да не стигат до крайности, да избягвате случите на конфликти и кавги. Прекарвайте повече време с любимия човек, може да  направите нещо съвместно вкъщи – това ще ви помогне да укрепи отношенията.
     Хороскоп работа и финанси зодия Риби месец май
    Периодът за   представителите на зодия Риби е обещава нови перспективи. Така че не губете ценно време напразно,  установете нови контакти и ново сътрудничество. Именно от вашата инициативност и предприемчивост ще зависи от финансовото ви благополучие. Също така, през този месец ще се увеличат вашите професионални умения. На работното място, не се страхувайте да поемате нови отговорности – всички вие ще бъдете в състояние да изпълняват задачи от най-високо ниво и по този начин ще се засили доверието  към вас сред колегите.
     Втората половина на месеца ще бъде успешна в материалния смисъл на думата. Поради факта, че вие ще бъдете в състояние успешно да решавате някои търговски въпроси, портфейла си със сигурност сериозна се зарежда. Важно пазаруване за дома е най-добре да се направи в края на месеца.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
     Здраве Хороскоп за Риби месец май
      В началото на май обърнете специално внимание на физическото си състояние и имунитета си. Осигурете на тялото си редовни физически упражнения. Ако имате проблеми с обмяната на веществата, трябва да се промените диетата на храната с.
     Този месец ще бъде благоприятен период, за профилактика на заболявания на ендокринната система, особено добри резултати ще са с балнеолечение.
    През втората половина на месеца може да се засилят различни хронични заболявания, както и да се наруши емоционалния баланс. Не ползвайте алкохол като антидепресант, а по-скоро се отпуснете и  поспете.
       Благоприятни дни Риби  – 01 май, 09 май, 13 май, 22 май и 24.
       Неблагоприятните дни – 05 Май, 17-18 май, 27 май и 28 Май.