Месечен хороскоп за май, за зодия Водолей
    През май, звездите съветват  представителите на зодия Водолей да се ангажират с банални, познати неща, както у дома така и на работното място. Ако има проблеми в отношенията в семейството, сега е време за подобряването им.. Препоръчително е да отделяте повече време за себе си.    Възможно е през  месеца да  искате да направите някой промени, както в обкръжението си, така  и  в личния си живот. Ако в момента сте си поставили някакви цели, важно е да не се отклонявате от пътя, както често се случва напоследък. Краят на май е най-ползотворното време за вас, когато се сбъдват всичките ви желания.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
     Любовен хороскоп  за Водолей  месец май
     Ако в последно време имате трудности в общуването с любимия човек, месец май не е най-подходящият месец за изясняване в отношенията. Отложете важните разговори за по късен период.
    През май, връзката ви ще бъде особено бурна, а и ще бъдете в състояние да получите това, което искате. През втората половина на месеца, е по-добре да оставим нещата на случайността.     В очакване на лятото при вас любовта ще се развива много по-благоприятно, отколкото предполагате. Средата на месеца – най-подходящото време за започване на нова връзка. В края на месеца, в никакъв случай да не се прибягва до лъжа и измама, защото истината ще излезе. В допълнение, месец май  ще подобри връзките в семейството и  ще укрепване  семейната традиция.
         Хороскоп работа и финанси Водолей месец май  
        Въпреки че при представители на зодия Водолей не се очакват сериозни финансови проблеми, хороскопът все пак  препоръчва да се разчита само на това, което имате. Не се очертава възможност за допълнителен доход или за започване на  търговски проекти. Въпреки това, наличната сума пари, ще бъде достатъчна за покриване на текущите разходи, както и да окажете помощ на  близки, които  могат да имат непредвидими финансови затруднения. 
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
      Хороскоп здраве за зодия Водолей за месец май
        През май по хороскоп, представителите на зодия Водолей може да почувстват проблеми с щитовидната жлеза. Ето защо, се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохолни напитки. Това също  ще бъде от полза и на стомаха, който през втората  половина на месеца ще бъде особено уязвим. Ако и преди сте имали такива проблеми, то сега трябва да сте особено внимателни. Ако сте привърженик на билковите лекарства,  бъдат много внимателни, поради висок риск от развитие на алергии.
        Благоприятни дни за зодия Водолей – 09 май, 21-ви май, 24 май и 29-ти май.         
        Неблагоприятните дни  – май 4-5 май,  18 и 27ми май.