Месечен хороскоп за май, за зодия Козирог




    Май ще донесе на представители на Зодия Козирог  доста положителен моменти. Дори и да не показвате особено вдъхновение по време на работа, у дома със сигурност ще излъчвате оптимизъм и голямо желание да направите нещо, за да промените положението към по-добро. Важно е да се отбележи, че този месец ще бъде за вас време за осъществяване на предишни идеи и планове, които преди са изглеждали непостижими. Сега най-сетне, ще има хора, готови да помогнат в осъществяването на вашите проекти и всички ще върви като по часовник.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
        В края на месеца, вие така ще имате възможност за разрешаване на  всички  въпроси, свързани със сферата на бизнеса.
    През последните дни на месеца е възможно пътуване.
       Любовен хороскоп за зодия Козирог за месец май
      Представителите на зодия Козирог през май ще бъдат напълно в състояние да спечелят редица победи в любовта.  Ако връзката ви е от дълго време, то тогава има вероятност от съмнения във верността на любимия си. Това ще стане ясно доста бързо и най-вероятно ще послужи за преразгледане на отношението си към него.
     Втората половина на месеца, в областта на любовта може да имате някои изпитания. Звездите ще бъдат разположени така, че вече съществуващите отношения може да бъдат на ръба на скъсване. Ако в този момент вие  чувствате, че вашата връзка отдавна е надживяла смисъла си, би било много по-добре да се сложи край сега.
     Хороскоп работа и финанси за Козирог за май
     В началото на месец май, някой представители на зодия Козирог ще изпитат психологически дискомфорт, причинен от разочарования във финансовия сектор.  Що се отнася до работата и растежа в кариерата, звездите ще ви се реваншират, но финансовите въпроси остават на заден план.
      Втората половина на месеца, обещава да бъде доста успешна за вас. Ще бъде по-благоприятна за вас и ще ви помогне при попълването на портфейла си. Това също е време за различни покупки и придобивания.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
      Здравен хороскоп Козирог Май
        Според  хороскопа на  здравето, месец май е много подходящ за лечение в санаториум за подобряване на сърдечно-съдовата система, за представителите на зодия Козирог, особено през втората половина на месеца
     Този месец, се препоръчва да внимавайте при използването на различни козметични продукти, тъй като съществува висок риск от алергична реакция към някое от лекарствата, които се съдържат в него.
  Като цяло, май е подходящ за  борба с хроничните заболявания. Най-ефективният метод би било билкова терапия.
    Благоприятни дни за  Козирог  – 01 май, 9 май, 13 май, 25 май и 29 май.
    Неблагоприятните дни  4-5 май 18 и 27 Май.