Месечен хороскоп за май, за зодия Стрелец
 

    През май представителите на зодия Стрелец ще трябва да се подготвят за период от сериозни предизвикателства в отношенията с близките си приятели, тъй като съществува риск, че дори и най-лоялното приятелство точно сега може да се пропука. И ако това се случи сега, любимият ви човек може да ви осигури необходимата подкрепа.
   Ако не разполагате с постоянна връзка, през този месец едно приятелство може да се превърне в нещо красиво. Работата или бизнеса, като цяло ще вървят добре. Възможно е някои от вас  да напуснат работното си място и да започнат всичко от начало, но на нова,  по-висока позиция.
{jumi[ads/ads-468.php]}
        Любовен хороскоп зодия Стрелец, месец май
В любовта  всичко трябва да се оправи. Вие ще оцените в партньора си комбинацията от качества, като романтичност и нежност, както и способността да се предугажда желанията ви. Не се колебайте да покажете чувствата си към любимия човек – да организира изненади, малки празници и подаръци. Това със сигурност ще се оцени  и благодарение на вашата инициатива и откритост, връзката ви отново ще засияе.
   На свой ред, това ще допринесе за взаимното разбирателство и хармония между вас. Сега е важна искреността в чувствата и в никакъв случай не бива да се прибягва до лъжи. Ако станете инициатор на семейните развлечения  в семейството ви всичко ще бъде наред.
    Хороскоп работа и финанси Стрелец месец  май
     В професионално отношение, за почивка и спокойствие само може да си мечтаете. Отсейте своите колеги и партньори на които може да разчитате.. Вашият прекомерна амбиция може да доведе до конфликти на работното място в борбата за лидерство.
   Нуждаете се малко да обуздаете емоциите си, да покажете сдържаност и дисциплина, тогава вие ще бъдете в състояние да излезе с чест от ситуацията. Трябва да се поучите от срещнатите трудности. Анализирайте действията си, добавете полученият отрицателен и положителен опит, и така може да се избегнат всякакви грешки в бъдеще.
{jumi[ads/ads-468.php]}
       Стрелец Хороскоп здраве месец май
    През май  при представителите на Стрелец, причина за заболяване могат да станат емоционални сривове и прекомерни натоварвания. За да се справите с превишението на отрицателна енергия, звездите препоръчват да се избягва прекомерен шум и големите тълпи от хора.
   Този месец, в никакъв случай не трябва да се злоупотребява с алкохолни напитки. Също така, сега трябва да се обърне специално внимание на качеството на продуктите, с които се храните. Препоръчително е да прекарвате повече време сред природата, да дишате чист въздух и да се зарежда с оптимизъм.
Щастливи, благоприятни дни Стрелец – 1 май, 09 май, 13 май, 22 май 24 май и 29 май.
Неблагоприятни дни – 04 май, 07 май, 18 май и 31 май.